Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, ha egy jóképű férfi csúnyácska nőt vesz el, és utána összevissza csalja?
Egyik ismerősöm pont ilyen, nagyon jóképű, 30-as férfi, és hát a felesége nem egy szépség és idősebb is nála pár évvel. Meg is lepődtem, mikor először együtt láttam őket. A férfi évek óta csalja a feleségét mindenféle dögös kis fiatal csajokkal, a nő tud róla, de nem tesz semmit.
Nem értem az egészet, miért vesz el egy ilyen férfi egy csúnya nőt? Csak azért hogy csalhassa, mert a nő úgyse tesz semmit, mivel úgy van vele, hogy ilyen jó pasit nem talál másikat? Mielőtt megkérdeznétek, nem, nem gazdag a nő.
Miért nem kérdezed meg erről a férfit?
Ha nem pénz, valami biztonságérzet, vagy érdek tuti van mögötte,akár üzlet, közös ház, stb, vagy egyszerűen csak paraszt.
Régiesen mondva hozományvadász.
21. századian egy g..ci.
Párom haverja, én nem ismerem annyira hogy megkérdezzem. :D
A barátom azt mondja ő már csak ilyen, sose fog megváltozni, viszont azt ő se tudja miért pont emellett a nő mellett "állapodott meg", amikor rengeteg szép és úgymond rendes barátnője volt, aki házasságra is hajlandó lett volna, és ugyanúgy családot is alapíthatott volna vele. Nem élnek nyitott kapcsolatban, a nő mindig úgy tesz, mintha nem tudna a férje kalandjairól. Amúgy ezen kívül tényleg elég jól elvannak, van két kicsi gyerekük is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!