Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a barátnőm, jogos ha megcsalom?
Figyelt kérdés
A barátnőm összejött velem annak ellenére, hogy szerelmes sem volt. Tudomásomra jutott, hogy meg is csalt. Szerintetek jogos dolog ha megcsalom én is bosszúból és csak utána szakítok, vagy számító görény dolog ? :) Lányok, nyugodtan jelentkezzetek!! :D Sportos 22/f2016. febr. 2. 18:26
11/14 anonim válasza:
Ha attól jobban érzed magad akkor tedd meg.
Én hasonló helyzetbe nem is gondoltam erre, a busszú nem megoldás ilyen helyzetben, és te sem vagy akkor különb tőle.
12/14 anonim válasza:
Sportos 22/f már ebből az utolsó mondatból látszik, hogy gyökér vagy.
13/14 anonim válasza:
Most komolyan idegenektől vársz megerősítést, hogy te is kisstílű legyél?
Úgyis megteszed, ha azt érzed neked ez jó. Azonban szerintem lépj tovább, ha nem szeret máskor is megcsal, ezt fogjátok játszani? Striguláztok? Komoly?
14/14 anonim válasza:
Végül is jogosnak jogos, de miért is kell neked lesüllyedni az ő szintjére. Dobd ki a francba aztán azzal fekszel le akivel akarsz, és nem mondhatja senki, hogy megcsaltad a barátnődet micsoda genny vagy. Te tisztességes voltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!