Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most a haverja minek játszik ebben közre?!
Figyelt kérdés
Van egy fiú,jó pár éve ismerem és a sors most megint elém "dobta" mar egy honapja beszélgetünk,közben bevallottuk egymásnak mit érzünk..De egy hete nagyon megromlott az egész,mostmár szinte vissza se ír,(maximum akkor ha veszekedni akar..)annyit se mint régen,max ha eszébe jut,hogy válaszoljon ír egy szavas választ..Én tisztában vagyok vele,hogy lesz*r esetleg más jobban érdekli,vagy utál mindegy mert mindegyiknél az a végeredmény,hogy lesz*r és ennyi, hiába mondja,hogy SZERET,hiába ölelget, ad puszit vagy csókot mikor egy társaságban vagyunk tudom,hogy utána kezdődik minden elöről..Van egy haverja akivel joban vagyok,felhivott ma,beszélgettünk és szó szerint minden egyes mondata után szóba hozta a srácot...Minden mondata után valamilyen ürüggyel..Egyszer csak mikor megint újra felhozta a srácot beközölte,hogy a srác badoozik..Mondjuk nem lepődtem meg mert tudtam..De mi értelme volt ennek,hogy a haverja felhív beszélgetünk és állandoan felhozta témaként a srácot meg beközli,hogy a srác badoozik?? Amugyis tudom,hogy jobb ha lelépek a srác életéből hiába szeretem,már nem is írok neki inkább,probálom elfelejteni de vagy rám ír vagy a haverja közre játszik benne,hogy mindig szóba hozza..De ez mire jó vagy mit akarnak ezzel elérni??2016. jan. 29. 00:23
1/2 anonim válasza:
Ha finoman cinkeli állandóan a haver,lehet bejössz neki,és le akarja rólad koptatni az embert, az ilyen Badoos dumákkal.
Miket szokott még beszélni?
2/2 A kérdező kommentje:
A haverja az most van túl egy szakításon azzal hivott fel,hogy kiontse a lelket,de mindig is szoritott,hogy a haverjaval osszejojjunk..De most nem tudom mi célja volt ezzel,amugy a badoos dolog igaz,mert a srac toltott fel egy kepernyomentest facebookra es hat ott volt fent,a badoonak a logoja..
2016. jan. 29. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!