Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Altalaban mit mondotok otthon mikor a szeretotokkel akartok talalkozni?
Figyelt kérdés
Hogy osszatok be az idotoket? Hogy ne legyen feltuno? Munkaba menet elot inkabb korabban ( hajnalban) indultok el, hogy munkautan egybol mentek el, es tulorara fogjatok? Vagy szimplan heti 2szer azt mondod mesz edzeni, kozben meg hozza mesz. Megirnatok a nemeteket a valaszokhoz.2016. jan. 28. 14:27
11/14 kotyo12 válasza:
Gratulálok. Az, hogy milyen fájdalmat okozol a màsiknak az nem számít, mert a Te mindenkit megkaphatsz ugye ribi?
13/14 anonim válasza:
Semmilyet. Ha éppen van szeretőm, akkor a melóból szoktam lelépni. Munka végére meg otthon vagyok. A baj akkor van, ha a kollégákkal nem egyeztetem, hogy mit mondjanak. Előfordult, hogy nejem épp a melóhelyem környékéén kapott defektet. Bejött értem, de nem talált. Sőt, hárman háromfélét mondtak, hogy hol vagyok. A szerencse az volt a dologban, hogy akkoriban éppen hűséges voltam, és otthon a tetőtér burkolásával voltam elfoglalva, azért léptem le. A nejem röhögve jegyezte meg, hogy szép kis firmák a kollégáim. Azt se tudják, hol a főnök, de azonnal készen állnak a hazugságra. Kicsit irigyelt is, mert ő nőkkel dolgozik, és köztük nincs ilyen összetartás.
14/14 anonim válasza:
Az exem elment dolgozni és hazajött utána, csak aznapra szabit vett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!