Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Léteznek még olyan Férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan Férfiak, akik elítélik a megcsalást és sosem tennék ezt a párjukkal?

Figyelt kérdés

Az a tapasztalatom a környezetemben élőkkel, hogy ez egyre ritkább dolog, miközben én egyszerűen képtelen lennék félrelépni. Kicsit bizonytalan vagyok így az ismerkedéssel, nem akarok olyanba belefutni (megint), aki mellettem mást is "szórakoztat".

Kérlek írjatok kort is! Köszönöm!

21L

2016. jan. 26. 10:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Több, mint 20 kapcsolattal a hátam mögött (ebből 5 volt igazán komoly, évekig tartó), soha senkit nem csaltam meg, és a jövőben sem tervezem, pedig engem már többen is átvertek.

28/F

2016. jan. 26. 15:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen elítélem. 33f
2016. jan. 27. 00:40
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

Jaaaaaaaj ezek a "férfiak" és az erkölcsös lányok -.-'

Kérdező, ne legyél már ennyire képmutató, legyél büszke arra hogy ilyen vagy. Én is ilyen vagyok, de biztosíthatlak lett volna lehetőségem, de más kapcsolatába se kontárkodtam bele, mindezt úgy hogy a "hűséges" csajszi közben csak erre várt. Volt olyan hogy aljas szemét volt az exem, de akkor se kezdtem másnak csapni a szelet, amikor lerítt hogy bejövök neki. Ő igen, és hazudott is hónapokon keresztül, majd úgy állította be hogy fogalma sincs mi történik. Nem érzékelem ezt az aszimmetriát.

2016. jan. 27. 01:16
 14/16 anonim ***** válasza:
30-34 éves koromig én is ilyen voltam, de már benőtt a fejem lágya. Én most lettem "rossz". Nem létezik szerintem monogámia és az ember nem magántulajdon, nem egy tárgy amit birtokolnunk kellene. Szóval a rendszert ítélem el, nincsen megcsalás, csak mások boldoggá tevése létezik... Az már szomorú, hogy emiatt hazudni kell a fél világnak. 38/F
2016. jan. 27. 19:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, amit te úgy hívsz, hogy benőtt a fejed lágya, azt kapuzárási pániknak hívják a pszichológusok. Nem mindenkire vonatkozik, többnyire fordított a változás.
2016. jan. 28. 05:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kapuzárási, hanem nagyon tudok szeretni és szenvedek, hogy nem adhatom ki senkinek. Amíg nem volt gyerekünk a páromnak ki tudtam adni valamennyire de azóta semmi...
2016. jan. 28. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!