Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vannak olyanok akik több éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyanok akik több éve együtt vannak párjukkal és még mindig óvszerrel védekeznek, nem pedig fogamzásgátló tablettát szednek?

Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 02:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
10%
persze, hogy van! 7 milliárd ember él ezen a sárgolyón
2015. okt. 25. 04:30
 2/18 anonim ***** válasza:
10%
Igen, és ez megöli a szexuális életünket előbb utóbb...
2015. okt. 25. 05:23
 3/18 anonim ***** válasza:
En elejetol kezdve gyogyszert szedek. De van egy baratnom aki 10eve gumival vedekezik a pasijaval. Mar a ferfinak kezd rohadtul elege lenni.
2015. okt. 25. 07:10
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan még nincs párom, de azért válaszolok. Igen, vannak, még hozzá elég sokan. Az oka az, hogy van akinek nem lehet hormonális fogamzásgátlást használni, mert azért vannak kizáró okai vagy sziplán nem akar és kész. Például nekem nagy valószínűséggel trombózishajlamom van és komolyan vizsgálnak is miatta. Azért remélem majd a párom nem fog fennakadni egy pár mm-es óvszeren, mert akkor valószínűleg ennyire érdekli az egészségem. Azért gondolkozzunk már, hogy valakinek ez az életébe is kerülhet rosszabb esetben. Nekem is simán felírta volna a nőgyógyász (igaz nem védekezés miatt) és amikor én (!) rákérdeztem, akkor mondta, hogy minimális a kockázat. Kösz...
2015. okt. 25. 08:31
 5/18 anonim ***** válasza:

Pl mi ...

Mivel a parom eleg hamar elmegy a gumi segit neki h tovabb kitartsok :-) szal ot nem zavarja a gumi

2015. okt. 25. 08:38
 6/18 anonim ***** válasza:
szted a gumin es a tabin kivul mas modszer nem letezik?
2015. okt. 25. 08:43
 7/18 anonim ***** válasza:

"Azért remélem majd a párom nem fog fennakadni egy pár mm-es óvszeren, mert akkor valószínűleg ennyire érdekli az egészségem."

Az Európában forgalmazott óvszerek vastagsága jellemzően 0,055 és 0,085 mm között van, vagyis századmilliméterekről beszélünk.

2015. okt. 25. 09:12
 8/18 anonim ***** válasza:
Van. Igen. Mi a párocskámmal.
2015. okt. 25. 09:29
 9/18 anonim ***** válasza:
Pl mi is. Én már nem szeretnék többet tablettázni,ezt a párom megérti, plusz általában máshova élvez el.
2015. okt. 25. 10:07
 10/18 anonim ***** válasza:
Gondoljunk bele wgy fordított világba, ahol nem a férfira való gumit találják fel, hanem a nőbe valót, amit minden együttlét előtt a nőknek kellene magukba felhelyezni, és a férfiak szedhetnének fogamzásgátlót. És most mindenki mélyen magába nézvenéve... Hány nő törődnek a párja egészségével?
2015. okt. 25. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!