Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyanok akik több éve együtt vannak párjukkal és még mindig óvszerrel védekeznek, nem pedig fogamzásgátló tablettát szednek?
Minden normális nő. Egyébként feltalálták már a férfi fogamzásgátlót de dugába dőlt a dolog mert a férfiak nem voltak hajlandók hormonális tablettákat szedni a mi a nemzőképességüktől megfosztotta őket (milyen érdekes) és a nők nem bíztak meg abban hogy a férfiak valóban beszedik. Ennyit erről.
Igen, én egész életemben gumival védekeztem a trombózis hajlamom miatt, szépen fel tudom húzni a páromnak szájjal is, és oda élvez ahova akar. Csak az önző pötsök háborognak a gumi ellen. Senkinek sem kéne hormon tartalmú szarokkal mérgeznie a testét, nemtől függetlenül.
Egyet értek, minden normális nő törödne, törődik a párja egészségével ahogy minden normális férfi is.
Mi is óvszert használunk, pedig nekem is nőként valamivel kellemesebb érzés nélküle, de annyit nem ér, hogy hormonokkal tömjem magam, mert egyébként is nehezen áll be a hormonrendszerem, semmi szükség arra, hogy a gyógyszerek rontsanak a helyzeten és ha egyszer abbahagynám mert babát szeretnénk akkor meg majd nem fog összejönni.
Én sem használok tablettát, pedig már lassan 8 éve vagyunk együtt.
Tisztában vagyok a fogamzásgátló tabletták minden előnyével és hátrányával (lévén, hogy szülész-nőgyógyász rezidens vagyok), mérlegeltem őket és úgy döntöttem, hogy nem szeretnék szedni.
Párommal kipróbáltunk más többféle módszert is (spermicid, lea contraceptivum), de egyik sem volt jobb, megbízhatóbb és kényelmesebb, mint az óvszer, így maradtunk annál. Szerencsére neki nem jelent problémát, elmondása szerint nem igazán ront az élményen.
Egyébként fordított helyzetben, ha létezne férfi fogamzásgátló ugyanolyan lehetséges mellékhatásokkal, mint a női verzió, én sem várnám el, hogy szedje.
Mi a párommal megbeszéltük a dolgot. Mindkettőnk tudja, hogy a másiknak milyen tapasztalata volt előzőleg, és eldöntöttük, hogy óvszer mellett vagyunk.
Én szedtem nagyon szívesen előzőleg gyógyszert,és akkor sem azért, hogy az akkori párom a hüvelyemben élvezzen el. Szóval inkább a "kényelem" miatt. Később sajnos nem vált be több fajta gyógyszer sem, és akkor már úgy döntöttünk,legyen óvszer, és megtaláltuk azt a fajtát,ami mindkettőnknek jó érzést nyújt, és az elélvezésnek nincs is köze ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!