Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik levél második tablettát 12 és fél óra késéssel vettem be, majd együtt voltunk barátommal. Aggódjak?
Igen, aggódhatsz.
Ugyanis ha jól értelmezem, akkor te az első héten hagytál ki szemet, mivel 12 órán túl pótoltad, így az kihagyásnak minősül és voltatok együtt kiegészítő védekezés nélkül. Ilyenkor a gyógyszer akár veszíthet a védelméből, így nem voltál teljesen védett. És nem csak akkor gond, ha előtte héten, a szünetben voltatok együtt, hanem az bármikor gáz, ha kihagysz egy szemet. Ilyenkor 1 hétig legalább kiegészítő védekezést kellett volna-kellene alkalmazni.
Ettől függetlenül nem mondom, hogy nagy rá az esély, mert nem az, de ha te pont ennyitől leszel terhes, akkor ne csodálkozz!
"de pótoltam mielőtt együtt voltunk"
Csak ez nem érdekes.
12 óránál többet késtél.
Nem nagy az esély, de előfordulhat.
Kedves kérdező!
A fog. gátló összességében hat, nem az adott aktusra hat, tehát hiába előbb vetted be előbb a bogyót, aztán voltatok együtt, kit érdekel? Nem számít!
A másik meg, hogy fél óra csúszás is csúszás, tehát kicsúsztál a 12 órából, ergo hiába pótoltad 12 órán túl, az akkor is kihagyásnak minősül, vagyis kell, kellett volna a kiegészítő védekezés.
De engem nem kell meggyőznöd, meg magadat sem, ezek tények, a fog. gátló hatása csökkenhetett, te nem jártál el jól, ergo a terhesség esélye fennáll! A többi már a szerencse kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!