Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meddig tart még ez az állapot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart még ez az állapot?

Figyelt kérdés
KB.fél éve megcsalt a férjem. Egyszer meg szeretnék bocsájtani neki, egyszer úgy érzem képtelen vagyok rá. Mikor tisztul le a kép? Mi alapján döntsek? Nagyon belefáradtam.
2016. jan. 17. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyan dolgot éltél át, ami miatt az ember elveszti a bizalmát a másik felé, így teljesen érthető, hogy ezt érzed. De mérlegelned kell, hogy vele akarsz-e maradni vagy sem? Ha igen, akkor minél hamarabb rendezned kell a jövőtök érdekében, persze ez attól is függ, hogy a férjed mi mindent hajlandó ezért megtenni.
2016. jan. 17. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez kétszemélyes feladat, a bizalom ledől egy pillanat alatt, felépíteni az sok idő.
2016. jan. 18. 07:25
 3/5 anonim ***** válasza:
2 éve tart nálam, de meg a fényt sem látom....
2016. jan. 18. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocs utolsó, de akkor mire vársz még? Meddig akarsz még szenvedni?

Én az alapján döntenék, hogy milyen megcsalás volt. Ha egy botlás, egy éjszakás, talán elnézném, igyekeznék túllépni rajta. Ha hosszú viszony, kapcsolat más nővel, érzelmekkel, és közben a szemembe hazudik hónapokat, éveket, akkor nem lenne miről tovább beszélni.

2016. jan. 18. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem már jobban kéne lenned. Férjed mindent megtesz hogy rendbejöjjetek? Én 4 hónapja éltem át hasonlót de már sokkal jobb a helyzet. Itt csak az idő és a párod a gyógyír. Próbáld fejleszteni az önbizalmad az is sokat segít. Fejben dől el!
2016. jan. 23. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!