Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az az állapot amire azt szokták mondani hogy szerelmesek lesznek nemsokára? Ki tudnátok ezt részletezni?
Én már akkor tudok elszerelmesedni, ha ismerem a másikat, az erényeit és hibáit, és ha van köztünk egy közeli kapcsolat, amiben jól érzem magam.
Legutóbb akkor éreztem, hogy hamarosan szerelmes leszek, amikor összejöttem a jelenlegi párommal, akit előtte már elég jól megismertem. A kettőnk közti kapcsolat, a velem való viselkedése, az intimitás alakította ki a szerelmet.
Én nagyon nehezen tudom megengedni magamnak a mély érzéseket, csak akkor merem elengedni magam, ha biztonságban érzem magam (érzelmileg) valaki mellett. Így volt (van) ez a párommal.
Lehetséges férfinál is, bár zavarosabb a dolog, mert általában csak a külső alapján ítélnek, és függ attól is, hogy kinek milyen az igénye, mit szeretne. Szerintem ahhoz, hogy tartós kapcsolat alakuljon ki, ahhoz barátság is kell, de hogy a vonzódás mikor, és mitől jön létre, az jó kérdés.
Nem értem a kérdésednek azt a részét, hogy: nemsokára. Mit értesz ez alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!