Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintem megcsal menyasszonyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem megcsal menyasszonyom! Vagy higgyek neki? Lehet csak képzelődöm?

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok, 9 éve vagyok együtt a menyasszonyommal. Sajnos 3 éve lehetőségem volt kijönni külföldre, ő nem akarta viszont én szerettem volna kitörni a szegénységből.

Tegnap éjszaka az történt hogy hívott a kedvesem. 22:24 perckor. Nem szólt bele senki. Viszont én hallottam a menyasszonyom hangját ahogy beszél valakivel egy autóban. Nagyon kellett hallgatóznom hogy halljak rendesen, de szó volt zenéről, néha csend volt stb. 6 percig csak tartottam a telefont és majdnem a sírás kerülgetett.

22:31kor írtam neki egy üzenetet hogy fel tud-e hívni.

22:34kor hívott. Mondtam neki hogy mindent hallottam, ő csak hebegett habogott hogy de miről beszélek hát ő otthon van. Mondtam neki jöjjön skypra, jött is. Körbe mutatta a lakást, a szobát a konyhát a fürdőt az udvarra is mondtam hogy menjünk ki. Megtette, de még sem hiszem el.Azt is mutatta hogy a laptopján az előzményeknél ott van hogy 22:15kor belépett egy oldalra, ahová senki jelenlétébe nem szokott.

Mondta hová tudna menni negyed óra alatt, aztán hogy tudna pizsamába kócosan,fülbevaló nélkül skypozni, úgy hogy sehol sincs a kabát a ruhái, miétz képzelek ilyet. Sőt még azt is a fejemhez vágta hogy ez egy teszt, vagy esetleg én akarom elhagyni és ezzel próbálkozom be.

Nem tudom mit higgyek ezek után. Segítsetek kérlek, logikusan gondolkodni.

2016. jan. 17. 11:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én neked hiszek kérdező, nincsenek véletlenek, nekem is kimagyarázott sokmindent a volt csajom, csak volt ahol megfogtam.

És bizony egy nő képes 2 perc alatt átöltözni, hogy hova lépett be 20 perccel korábban, azt 2 kattintással meg lehet hamisítani, és még, csak alul kell átállítani az órát.

2016. jan. 17. 15:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a nők tényleg nagyon ravaszak, főleg ha a barátjuk nincs otthon/közelben.

Szerintem simán többet kefélnek félre, csak mivel nagy hadműveletként kezelik, így soha nem derül ki szinte.

2016. jan. 17. 16:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo,szerintem csak bebeszeled magadnak azt,hogy autoban volt es hogy megcsalt. Mibol gondolod? Egy filmnezes is telefonon keresztul maskepp hallatszik.

Semmi bizonyitekod nincs ra, de arra van,hogy otthon volt a baratnod.

Legutobb az en parom telefonon azt kerdezte,melyik kocsmaban vagyok epp,mert olyan zaj meg zugas van..

En meg otthon voltam,a paplan alatt, ment valami zene a youtubeon..

2016. jan. 18. 10:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Nos szerintem ne légy paranoiás. Mi a fenéért ne szakítana veled, ha közelebb találna jobbat?
2016. jan. 19. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!