Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ferjem vagy szeretom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjem vagy szeretom?

Figyelt kérdés
10 éve élek házasságban,gyerekünk nincs,az utóbbi időben úgy éreztem valami nem stimmel köztünk ferjem csak aludni járt haza..elég sokat veszekedtunk..én meg egyre többet beszélgettem az egyik ismerősömmel (ő volt az aki esténként beszélt velem telefonon mert a férjem sehol sem volt és magányosnak éreztem magam)...próbáltam a férjem tudtára adni hogy ez így nekem nem jó és nem vagyok boldog ..de semmi nem változott .Én meg szépen lassan beleszerettem a másik férfiba ő is nagyon szeret neki nincs családja és minden n nap arra kér valljak el és legyek a felesége. .az az igazság én is ezt szeretném mert nagyon szeretem de annyira félek megbantani a férjemet amúgy nem rossz ember és ő is szeret ? Kit válasszak?
2016. jan. 12. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet, a másik férfival 1 évig sem tartana amikor ugyanide jutnátok. Könnyű egyből az újat nézni, de nem lesz feltétlenül jobb.

Ha nincs senkije akkor persze, hogy hív magához folyamatosan. Meg mi az, hogy már most legyél a felesége, nem is vagytok még kapcsolatban sem?! :O

Azt kellene kideríteni, miért hanyagol el a férjed.

2016. jan. 12. 18:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokat veszekedtek, megcsalod, mi ez, ha nem bántás? Tisztább lenne az egész, ha elengednéd, hátha talál magának olyan nőt, akivel boldogok tudnak lenni. Tehát a válás mellé teszem a voksom.
2016. jan. 12. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt csak Te erezheted Neked mi lenne a jo. Egy eleted van . Csak jol gondold at. Ha ugy erzed az uj pasival boldog lehetsz hajra. De ne felejtsd el a szerelem nem tart orokke es ott is be fognak jonni a hetkoznapi problemak;(
2016. jan. 12. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első egy bölcs ember, fogadd meg a tanácsait :D

Itt is egyszer elmúlhat a rózsaszín köd, és ugyan oda juttok, kérdés az, mikorra. A mai fogyasztói társadalom, áttevődött a párkapcsolatokra is. Nem próbálják meg a felek az elromlottat megjavítani, hanem kidobják és vesznek helyette egy másikat, ami lehet még annyira sem jó mint az előző, csak fényesebb kezdet percben a műanyag háza.

2016. jan. 12. 23:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Az egyik már lefutott kör! A másik meg lehet csak a szája nagy! mindenesetre váltanék. Csak hogy kizökkenjek a mindennapi rutinból....
2016. jan. 14. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!