Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Holgyek a ferj/barat nelkuli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holgyek a ferj/barat nelkuli nyaralassokon mennyire fer bele a kaland?

Figyelt kérdés
Legyen az egy ceges 7vegi tovabbkepzes, vagy egy nyaralas a baratnokkel, azert ilyenkor csak jobban elengedi magat az ember, legyen akar feleseg vagy anyuka. Egy egy vad kaland altalaban belefer ebbe vagy soha. Erdekes kerek sztorik erdekesek lehetnek az ilyen ugyekben az animatorral valo talalkozas vagy egy kulfoldon elo kalandor magyarral:D

2016. jan. 8. 20:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

#6 szép kis általánosítás.

akkor szerinted minden kapcsolatban mindenki baxik fűvel fával igaz?

sok lesz a barátok közt-ből úgy érzem...

2016. jan. 8. 21:21
 12/21 anonim ***** válasza:
3%

Kb., de nem mondtam hogy minden nő, csak úgy 99%.

Egyébként nem kell a műbalhé.

Erre az oldalra 7 éve járok fel és egyszer nem olvastam még azt, hogy igen, elmentem céges buliba és megvolt.

Itt 7 éve mindenki igazi mintapéldány.

2016. jan. 8. 21:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akinek megvolt, azt nem érdekli, hogy itt mit szólnának hozzá. De ha ti ismeretlenül hazugnak és álszentnek nevezitek az itt válaszolókat, akik saját magukról beszélnek, és alaptalan vád, az igenis felháborító.
2016. jan. 8. 21:28
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
#12 nem te vagy esetleg a kalocsai hős szerelmes nőgyűlölő?
2016. jan. 8. 21:30
 15/21 anonim válasza:
nem fér bele
2016. jan. 8. 21:31
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

De, az vagyok.

Ti beszéltek előítéletről...

2016. jan. 8. 21:32
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Max egy minimális flört,(szemezés,mosoly,esetleg 1-2 bók)nagyon max,de azt tudatnám hogy nekem van párom,ne legyenek félreértések.

Szóval semmilyen kaland,sehol.

2016. jan. 8. 21:47
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem is max. szemezés, mosoly, 1-2 bók férne bele, de még ez sem minden nyaraláson, ahol nincs ott a barátom...

L21

2016. jan. 10. 04:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem. Csaltak mar meg es rohadt sz_r, soha nem akarnam, hogy a mostani parom is azt elje at, mint en anno.

Meg amugy is, van gerincem es elegge elegedett vagyok a szexualis eletemmel. Kene a fenenek mas...

2016. jan. 10. 06:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Gondolom, a ceges buliban kizarolag szingli pasik dugtak kapcsolatban elo noket.
2016. jan. 10. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!