Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nélkülem megy fesztiválozni. Mi legyen ha hazajön? (folyt. )
Nem ismerünk titeket, így nem könnyű tanácsot adni. Az a baj, nem tudod akkor te sem, hogy az ő számára mit jelent maga a fesztiválozás. Lehet, hogy "ártatlan" szórakozás, de lehet, hogy nem.
Tényleg hívhatott volna téged is mindenesetre. Vagy te miért nem mondod, hogy szeretnél vele menni?
Ne csináld a fesztivált! :D
Nem fog félrekú rni, ha szeret és elvakult irányodba. Ne gyanakodj, buta dolog. Nem minden fiú gyökér.
Hogy a francba lehetsz ennyire féltékeny??? Ha ennyire nem bízol meg a srácban, akkor inkább hagyd a francba az egészet... Nem is értem ezt, nekem meg sem fordulna ilyen a fejemben, ha a pasim nélkülem menne fesztiválozni, én is elmentem nélküle fesztre, meg egyszer vele is.
17/l
Igen, már elment, de én mondtam neki, hogy nem tudok menni. Azóta mégis tudtam volna menni, de nem hívott én meg nem akartam rákérdezni/ráakaszkodni.
és értem, hogy mindenki szeret a haverokkal lenni, de elég vicces elképzelésnek tartom, hogy egy héten keresztül csak beszélgetni fognak a haverjaival meg nézni a koncerteket, gondolom senki sem akar egyedül ébredni a sátrában egy héten keresztül. Nem tudom hogyan fogok tudni eléállni ha hazajön :(
mi ellen akarsz ellenállni és mi a búbánatnak??
miért nem kérdezel rá ,hogy mehetek??
miért gyártasz elméleteket ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!