Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szilveszterkor "félreléptem"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilveszterkor "félreléptem" és még nem mondtam el a barátnőmnek. Haverok szerint ne is mondjam el, de azért csak el kéne. Mire készüljek? Megbocsájt szerintetek?

Figyelt kérdés

2016. jan. 2. 17:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
ha buta, akkor megbocsájt.
2016. jan. 2. 17:59
 2/12 anonim ***** válasza:
nem fog megbocsájtani. leglaábbis erre készülj. ne is mondd el inkább. ha már ilyen béna vagy
2016. jan. 2. 18:00
 3/12 anonim ***** válasza:
25%

Értelmes ember nem szokta az ilyeneket megbocsájtani, főleg nem fiatalon.

Én nem mondanám el a helyedben, de ettől függetlenül szégyelld magad.

2016. jan. 2. 18:02
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Most nem azért, de mennyi paraszt ember él ebben az országban, hogy Szilveszterkor azt hiszik, mindent lehet nekik?
2016. jan. 2. 18:05
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha szereted és tiszteled, akkor elmondod neki. És élsz a következményekkel. Szerintem rosszabb az, ha nem vagy őszinte.
2016. jan. 2. 18:08
 6/12 anonim ***** válasza:
39%
A haverjaid görények. A csalfa férfiakat én így hívom. Te is az vagy. Ha rendes görény vagy elmondod legalább tisztába lesz a lány vele mekkora görénnyel jött össze. Titkon remélem lesz egyszer egy nő aki hűséges lesz megcsalod és úgy meg fog alázni hogy egy életre nem térsz magadhoz. Mondjuk én megölném a fajtád de sajnos a törvények nem engedik.
2016. jan. 2. 18:12
 7/12 anonim ***** válasza:
66%

Legyen benned gerinc, mondd el neki, és reméld a legjobbakat. Úgyis ki fog derülni, akkor már inkább tőled tudja a pőre igazságot, mint a pletykás barátnőitől a kiszínezett mesével fűszerezettet!

41/F

2016. jan. 2. 18:25
 8/12 anonim ***** válasza:

De miért van idézőjelben a megcsalás?

Mi történt pontosan?

2016. jan. 2. 19:07
 9/12 anonim ***** válasza:

Első kérdésem: van gerinced? Ha nincs, akkor nyugodtan alapozd hazugságra a kapcsolatotokat a továbbiakban. Már ameddig ki nem derül valahonnan.

Ha van, akkor mindenképp mondd el. Tanúsíts nagyon mély megbánást! Hogy megbocsát-e, az rajta múlik. Ha elég erős a kapcsolatotok, akkor lehetséges. De arra készülj fel, hogy nagyon kell küzdened, hogy ismét elnyerd a bizalmát.

2016. jan. 2. 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne mondd el!
2016. jan. 3. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!