Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátnőmnek vagy ne? Vagy ha igen akkor hogy?
Figyelt kérdés
A barátnőm a nagyszüleinél van éppen. És én tegnap este unatkoztam így aputól elkértem az A8-as Audit, városba jöttem mentem és megláttam volt osztálytársam (és barátnőjét) akivel régen barátság extrákkal volt. De mióta nekem van barátnőm nem is beszéltünk. Aztán megálltunk egy parkolóban és beszélgettünk és feljött hogy voltam-e már egyszerre két lánnyal és kipróbálnám-e és mondtam hogy lehet. Aztán nem is beszéltünk erről. Majd hajnal 3 felé hazavittem őket és mondták kísérjem fel őket a lépcsőházban mert félnek aztán nem részletezem...de úgy alakult hogy megtörtént a dolog 3-asba. És nem mondom nem volt jó de bűntudatom van.:S Nem tagadom megcsaltam barátnőm, de elmondjam neki vagy ne? A normális válaszokat köszönöm.2015. júl. 15. 14:01
1/8 anonim válasza:
jobb az őszinteség...
mond el neki és vállald a következményeket...
2/8 anonim válasza:
Ne legyen bűntudatod. Az ilyeneknek mint te, mindig megbocsájt a barátnőjük! :)
4/8 anonim válasza:
Tipikus. Teljesen mindegy, ha neadjisten dob is a csajod, jön másik kettő, amelyik fut utánad. Érthetetlen módon a nőknek ezek a "férfiak" kellenek.
6/8 anonim válasza:
Attól függ. Ha szereted, és vele akarsz maradni akkor mondd el, mert tudnia kell. Gondolom ha már most "bűntudatod" van, akkor úgyse tudnál ezzel együtt élni, no meg ott vannak a pletyis emberek, ha vissza hallja valahonnan, sokkal cikibb. Ha meg már nem is vagy szerelmes, és úgy gondolod, hogy ez lehetett az oka annak, hogy belementél ebbe a játékba, akkor szakíts vele de ne törd össze ilyennel...
7/8 anonim válasza:
ez nem függ semmitől, mondd meg neki!
A lánynak is kevésbé fog fájni, ha még most megtudja, mert KIDERÜL valamikor, minél előpbb annál jobb...
Szégyeld össze magad!
8/8 anonim válasza:
Az hogy apuci Audi 8 asával mentél nem tudom mïért Irtad Le mert nem tartozik a témához vagy csak a villogás miatt szinezted. A masik hogy ha belementél a hármasba akkor elvégre nem vagy csiga amelyik gerinctelen akkor TE annál több vagy tehât gerinc és vagy ami ahhoz tartozik hogy amit teszed azt vállalod. Szépen elmondom és mivel neked tetszett a hármasba verzió most TE fogod felajánlani hogy a haverod és TE dugjad együtt a tę barâtnödet hogy igy mindenki kitten legyenek Ez fair mert igy mindenki megkostolta a masik barátnöjët és a TE barátnödet is potyázott ami utân nem verheti a szemed te hogy idegen én huncutkodtál. Ha ez megmérgezi a kapcsolatot akkor peaches vagy de TE mondtad ezt is kiprobáltad! Ne felejtsd el nem vagy csiga van gerinced mond el és ajánl had hogy a hibát egy masik hármasba bulival akarod korrigálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!