Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátnőmnek, hogy nem bírom a barátait?
Alapvetően az a bajom, hogy visszahúzzák a páromat, mert a barátai azok a tipikus mókuskerék forgató emberek, akiknek halvány fingjuk nincs a világról, ami körülveszi őket. Azzal képzelik el az életüket, hogy elmennek dolgozni hétköznap, utána otthon gépeznek meg TV-t néznek a párjukkal, hétvégén meg elmennek berúgni és "szórakozni".
Önmagában ez nem érdekelne, de a barátnőmet állandóan azzal húzzák, hogy "fiatal vagy, most kell élni" meg "minek tanulsz annyit? egyszer élünk"...tudjátok, ezek a tipikus 40 éves korukra megsavanyodott emberek csak még huszonévesek.
A barátnőm meg megy, mert nincsenek más barátai és sokszor én vagyok a rossz, mert dolgozom és "túl komolyan veszem a dolgokat". Persze, a párom tudja, hogy jól csinálom, mondani is szokta és ő is próbálja. Csak nem értem, hogy akkor miért nem vált baráti társaságot,ha tudja, hogy ami van, az rossz? Ha így megy tovább, megunom és vagy a barátait cseréli le vagy engem. Számomra a szórakozás mást jelent. Utazást, túrázást, éttermet, igényes szórakozóhelyet ahova nem inni jársz, hanem táncolni, igényes emberekkel akik nem hánynak melléd vagy extrém sportolást, önkénteskedést...engem ez szórakoztat.
mutasd meg neki ezt a kérdést,ebben minden benne van ami a bajod.
most azt hogy elmondod hogy a barátai nyomorultak,nem oldaná meg
bár az is tény,mindenkinek más a szórakozás,és ő is úgy él ahogy akar...ha ő élvezi a piát a bulit
akkor csinálja
bár a nők maguktól nem tudják sokszor mi a jó,így célszerű megmutatni az irányt
ez is igaz
te döntésed
De ez az, hogy elmegy a buliba, a barátai sík részegek, ő meg nem iszik, mert utálja a piát.
Nem tudom, hogy minek lóg velük.
Figyelj,szüksége van "barátokra".Nyilván őket már régóta ismeri,nem akarja már eldobni őket,új barátokat kell szerezni stb…
Én elég fiatal vagyok(21) de énis ilyesmi vagyok mint te kérdező.Ezért is nagyon kevés a barátom,egy kezemen megtudom számolni hányan vannak.
A legtöbb velem egykorú olyan mint a párod barátai, ivás,buli és semmi más.Én nem vagyok ilyen ezért nemis barátkozok ilyenekkel.
Próbáld vele megbeszélni tényleg.Találj ki több közös programot stb… De a legjobb ha ezt így elmondod neki.
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!