Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam a barátnőmnek hogy lábfétisem van?
Úgy néha megmaszíroznám neki vagy csak puszilgatnám.
Szerintek bele menne?
Én 15 éves vagyok ő pedig 14
Szerintem ne rohand le egyből. Puhatold ki szépen, h hogy viszonyul hozzá. Pl elmondhatod h szép a lába, megsimogatod. Aztán meglátod hogy reagál rá. Én is így csináltam, sajnos a barátnőmnek nagyon nem tetszett egyből kérdezte, h mivan lábfétised van ? :D Aztán közölte, h nem igazán tetszik neki az ilyesmi. Sajna ettől sokan menekülnek pedig sztem tökre ártatlan dolog.. jó persze vannak szélsőséges esetek, pl. ha a férfi már csak a nő lábával foglalkozik az már elég gáz. De amúgy sztem ez igaz bármire (mell, segg stb.). Nem értem, h pl, ha a mellét, hasát stb simogathatod / puszilgathatod, a lábfej miért akkora bűn.. Nem az aberráltakra kell gondolni akik azt szeretik, ha büdös meg lábszagú.. Szerintem tök normális, h egy szép ápolt női láb beindít egy férfit.
Amúgy már csak azért sem értem, mert a barátnőmnek pl. a lábfeje is erogén zónája....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!