Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az ex csaj félre járogatott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex csaj félre járogatott?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki bár nem 100% hogy az ex csajom az exével megcsalt! Meg még 2 palival! Ami nem tuti!

És engem akart tönkre tenni azzal hogy milyen féltékenykedős vagyok! :D Nem gyenge!

Nem egy 17 évesről van szó hanem akkoriban ő 25-26 körül volt! Ti mit tennétek vele!? Egyébként már pár évvel idősebb és "párja" van! XD

(Egyébkét depis is!)

2015. dec. 30. 21:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Sz...d le, örülj, hogy megszabadultál tőle. Boldogítson mást, az ilyen onnan is félre fog hegedülni.
2015. dec. 30. 21:38
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2015. dec. 30. 21:39
 3/16 A kérdező kommentje:
Rajta vagyok az ügyön!
2015. dec. 30. 21:39
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Te még nem vagy túl a ringyón. Szard le, és hagyd, hogy élje az életét, sőt te is kezdd el élni a tiéd.
2015. dec. 30. 22:59
 5/16 A kérdező kommentje:
Ámen! :)
2015. dec. 31. 06:59
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem mindegy már?
2015. dec. 31. 09:52
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem, mert ha "csak" félrelép és nem mondja el az is gerinctelenség de úgy h még barátnői is engem baszogattak h milyen vagyok így már neccesebb! :D
2015. dec. 31. 11:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

ne foglalkozz az exeddel. zárd le, lépj túl rajta, ahogy ő tette veled még azelőtt, hogy szakítottatok. teljesen mindegy, hogy mit csinált vagy nem csinált a kapcsolat alatt, mert már nincs meg a kapcsolat sem, így az is mindegy, hogy milyen értékű volt, vagy nem volt. vége van. legyen vége számodra is!

szarul esik, ha megcsalják az embert. főleg ha még őt állítják be utána hülyének. de örülj neki, hogy már nincs hozzá közöd és a létezéséről se vegyél tudomást. ne keresd, ne beszélj vele, ne figyelj oda, hogy mit csinál (rejtsd el FB-n, hogy még véletlenül se lásd). éld az életed nélküle, szóljon másról az életed és keresd meg azt a párt, akivel boldogan tudsz élni - és benne se az exed hibáit keresd, hanem önmagát!

2015. dec. 31. 13:07
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

És ha igazad van akkor mi van? Mit csinálsz?

Nőjj fel és lépj tovább! Minden második embert megcsalnak,te is ki fogod bírni,fogd fel tapasztalatnak,tanulságnak!

2015. dec. 31. 14:11
 10/16 A kérdező kommentje:

8as 9es és a többiek köszi szépen!

8as nagyon jól írja! Alapvetően optimista világnézetű ember vagyok de ez kicsit földhöz vágott pláne amilyen kapcsolat volt, de köszönöm szépen ,nagyon jól írtad a dolgokat!

2016. jan. 1. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!