Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom? Hogyan járjak utána?
Évek óta együtt vagyunk. A telefon és a számítógép le van védve jelszóval, még annyira sem adja oda a telefonját, hogy egy videót megmutassak rajta. Azt mondja kell neki a magánszféra, mert együtt lakunk és ez így normális.
Egyik nap véletlenül "védtelenül" hagyta a számítógépet és jelzett a facebook, hogy írt neki egy lány. Tudom nem szép dolog, de csak megnéztem, mert nem volt ismerős a neve. A lány meg olyanokat írt neki, hogy mikor mennek bulizni, hol találkozzanak, mi van veled, el vagy tűnve, meg egy csomó kérdőjel, mert a barátom már napok óta nem válaszolt neki semmit.
Ja és tudtommal neki nincsen semmilyen csajhaverja, amikor elmegy, mindig azt mondja, hogy csak a haverjaival megy kocsmázni. Amikor meg itthon rákérdezek, hogy mi volt, akkor jaj csak söröztek, punnyadtak, nem volt semmi...
Most rohadt ideges vagyok és nem tudom mit csináljak... Szeretném ezt tisztázni, de nem tudom hogyan tegyem...
En meg ma osszepakoltatnam a holmijat es kirugnam. Egyertelmu az egesz szitu, h atvert es csal vagy csalni akar.
N
"Szeretném ezt tisztázni, de nem tudom hogyan tegyem"
mondjuk megmutatod neki ezt a kérdést, vagy amit leírtál elmondod neki.
És ha a magánszférát te magad provokáltad ki egy beteges féltékenykedéssel ? Ez elképzelhetetlen ?
Kérdezz rá :ugyis le fogja tagadni ha megcsal.
De meg ám. Sehogy.
Adjál neki, sok, sok szabad teret. Dobd ki a ... ba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!