Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja kedves barátom, hogy otthon nagyon boldog és mindent megkap a feleségétől, ennek ellenére szeretőt tart 8 hónapja. Akkor ez hogy lehet?
7-essel és 10-essel teljesen egyet értek. Ha valaki a nemiszerve után akar menni, tegye DE játszon nyíltan. A nemi vágy senkit nem jogosít fel a hazudozásra, másik átverésére, bántására.
Ezt vésse eszébe a kedves poligám válaszoló. Monogám vagy poligám nem számít. Mindkét oldalon vannak intoleráns, csőlátású emberek.
1. monogám vagyok.
2. nem ítélem el a poligámiát ha le van tisztázva, sőt!
3. nem ítélem el a megcsalást sem minden esetben, mert van olyan, hogy különböző okok miatt (közös gyerekek, vagyon, baráti kör stb.) nehéz lépni és minden kísérlet a kapcsolat megjavítására csődöt mondott. Sok ilyen ember gondolja úgy, hogy ha legalább a szexuális és érzelmi igényeit máshol kielégíti, könnyebb elviselni a társas magányt és így legalább nem lesz belőle hétvégi apuka vagy egyedülálló anyuka. Mert tény hogy az emberek és a hozzáállásuk sokat változik az évek alatt. De egy csalónak kutya kötelessége lenne jó arcot vágni ahhoz is ha a társa is keres mást. Ez ugyanis így fair.
De, a hatos válaszolótól hányingerem van. Ő poligám de nem jönne össze hasonló értékrendű nővel mert az fúj? Az asszony hűségesen várjon rá amíg ő hazudik? Az ilyen nem is ember. Nem tudja mit beszél.
8:
Az elítélendő, hogy igazából vannak vágyai, de megtagadja magától. De ez már pont olyan kukacoskodás, mint amit ti is csináltok, ha a poligámiát elítélitek.
Úgy álltok hozzá, mintha gyilkosokról, erőszaktevőkről és hasonlókról lenne szó, mikor ez a téma.
10:
Még jó, hogy hazudnak hiszen az áll az érdekükben ahhoz, hogy létezni tudjanak a maguk közegében.
A monogám barátnőm nem mondja majd azt, hogy "oké, dugj más nőkkel". Ezért hazudnom kell neki, hogy dughassak más nőkkel is.
Ha azt mondaná hogy oké, akkor nem kéne hazudnom.
---------
Még annyi, hogy jó, hogy a valóságban nincs olyan gondolatrendőrség, mint itt, ezen az oldalon. Magyarul itt basztathattok akit akartok, de attól még én a valóságban ugyanolyan jól élek szerencsére, hogy senki nem mond (kéretlen) véleményt erről.
Élem az életem boldogan, ahogy nekem jó. Itt kaphatok, amit akarok, de amúgy a valóságban szép az élet.
úgy lehet, hogy egy ösztönlény.
Ha valaki így akar élni, akkor válasszon magának hasonló gondolkodású partnert. Ez az én véleményem.
A poligámia nem keverendő össze a hazug emberrel! Mindig tisztázom előre, hogy mit lehet elvárni tőlem és mit nem, mert nem vagyok egy szar alak. A te barátod pedig az.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!