Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor és miért csaljátok meg a párotokat?
Én soha nem csaltam meg senkit és nem is fogok. Aljas dolo.
Ha nem működik a kapcsolatban valami,meg kell oldani,ha ez sem megy akkor szakítani kell!
A megcsalásnak lehet oka,de mentség nincs rá szemét dolog.
N/23
Régen volt olyan, hogy megcsaltam az aktuális partnerem. Valójában szakítani akartam, csak gyáva voltam hozzá, ezért választottam ezt a semmire se jó megoldást.
Azóta megtanultam, hogy ha egy kapcsolatban nem érzem jól magam, akkor két lehetőség van (ebben a sorrendben): 1. megpróbálni megjavítani 2. ha nem megy, akkor szakítani
A megcsalás nem old meg semmit, csak tovább bonyolítja a helyzetet.
#4 Dejó lenne minden lány ilyen lenne :))
#5 egy tahó, gerinctelen!!! :)
Semmikor. Ha màr nem érzem azt,amit kellene,vagy megoldhatatlan gondok vannak,akkor elé àllok és megmondom,hogy mi a helyzet.
Valamikor szerettem azt az embert és ez a minimum.
Ès aztàn mehetek Isten hìrével akihez akarok,de ennyivel tartozom neki és azt hiszem,magamnak is.
A szakítás kapujában voltam. Másnap reggel megmondtam neki, hogy szakítsunk.
Valójában sosem volt olyan a kapcsolatunk amiért ki kellett volna állnom. A jelenlegi páromat sosem csalnám meg.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!