Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a szexet tartják leginkább megcsalásnak és elsőszámú szakító vagy válóoknak?
Ha egy kapcsolatban a két fél szereti egymást, számíthatnak a másikra, jókat beszélgetnek, boldogan, azonos elvek mentén nevelik a gyerekeiket, és mondjuk csak a szex minősége vagy mennyisége nem megfelelő, miért akkora bűn, ha valaki mással oldja meg?
Igen, nekem is nagyon rosszul esne, ha a párom megcsalna, de néha mégis elgondolkodom ezen, hogy a többség csak ezt tartja megbocsáthatatlannak.
Miközben ha mondjuk a nő nem főz jól, el lehet menni étterembe, stb, ha a férfival nem lehet mindent megbeszélni, akkor lehet beszélgetni barátnőkkel vagy ha elfogadja a férj, akkor egy férfi baráttal, és még lehetne sorolni, de a lényeg, hogy ha bármi mással van gond akkor az a legtöbb esetben könnyen megoldható. Ha viszont a szexszel van valami, akkor vagy félrelép az ember, kidobják, és egy utolsó senkinek tartják vagy él úgy, hogy boldog, de mégis van egy kis hiányérzete. Bocsánat, ha hosszú voltam.
Már nem azért, de ha a szex nem jó, az már a párkapcsolat alatt kiderül, tehát nem szabadna összeházasodni, élettársi kapcsolatot kialakítani, mert a két fél egy nagyon fontos dologban nem illik össze, tehát a kapcsolat is halálra van ítélve. Csak idő kérdése.
Ha együtt is maradnak ilyen esetben, és teszem azt megcsalás sincs, attól még ugyanúgy egy kalap szar a házasság, mert nem boldogok.
Ha pedig megcsalás van, az igényes emberek lapátra teszik a hűtlen párjukat.
Én legalábbis nem maradnék együtt egy olyan emberrel aki nem szeret engem, mert ha megcsalt akkor nem szeret, nem tisztel, és még meg is alázott azzal hogy a hátam mögött k..fél félre.
A párkapcsolat, házasság 2 emberről szól, amibe nem fér bele harmadik. Akiknek különleges igényeik vannak mint pl nyitott kapcsolat, csakis előre megbeszélés után tartom elfogadhatónak (az ő életükben), a sajátomban továbbra sem. Mert így egyenes, így tisztességes mindkét féllel szemben.
Az egyik félnek joga van olyan társat választani aki neki megfelel (aki szintén nyitott kapcsolatban akar élni (másokkal is lefeküdni)
A másik félnek pedig joga van eldönteni, hogy így akarja e a párját vagy sem.
Átfogalmazgathatnám a 19 és a 20-as válaszát, de nem kell, igazuk van és kész.
Szeretkezni csak a szerelmével szeretkezik az ember. Legalábbis nálam így van.
A nők ugy vaannak ezzel, mint a fenti kérdező. Kevésbé számít egy nőnek, ha a hapsija félrekefél, ha tudja, tpovábbra is őt szereti.
Egy férfi számára viszont ha a csaja félrekefél, el nem képzelhető nagyobb sértés. Egy férfit az sem érdekel, ha a csaja titokban más srácba szerelmes, ameddig nem dug vele.
A nőknél ez épp fodítva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!