Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért a szexet tartják leginká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a szexet tartják leginkább megcsalásnak és elsőszámú szakító vagy válóoknak?

Figyelt kérdés

Ha egy kapcsolatban a két fél szereti egymást, számíthatnak a másikra, jókat beszélgetnek, boldogan, azonos elvek mentén nevelik a gyerekeiket, és mondjuk csak a szex minősége vagy mennyisége nem megfelelő, miért akkora bűn, ha valaki mással oldja meg?

Igen, nekem is nagyon rosszul esne, ha a párom megcsalna, de néha mégis elgondolkodom ezen, hogy a többség csak ezt tartja megbocsáthatatlannak.

Miközben ha mondjuk a nő nem főz jól, el lehet menni étterembe, stb, ha a férfival nem lehet mindent megbeszélni, akkor lehet beszélgetni barátnőkkel vagy ha elfogadja a férj, akkor egy férfi baráttal, és még lehetne sorolni, de a lényeg, hogy ha bármi mással van gond akkor az a legtöbb esetben könnyen megoldható. Ha viszont a szexszel van valami, akkor vagy félrelép az ember, kidobják, és egy utolsó senkinek tartják vagy él úgy, hogy boldog, de mégis van egy kis hiányérzete. Bocsánat, ha hosszú voltam.

2015. dec. 10. 23:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%

Nekem egy párkapcsolatban az együtt töltött idő 70 %-át a szerelmeskedés tölti ki. Ha ez nem lenne, akkor a párkapcsolat 30%-a maradna csak. És amit együtt csinálunk benne, az azonos lenne azzal, amit a barátaimmal csinálok, tehát nem is lenne párkapcsolat.

Nem létezik, hogy ha valakit igazán szeretsz, ne akarj vele eggyé válni. Nem érzed az "úgy szeretlek, majd' megeszlek"-et? Akkor nem szereted úgy, mint szerelmedet, mint férfit.

2015. dec. 11. 03:51
 12/23 anonim ***** válasza:

"Kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj, mint gondoltam, így onnantól a megcsalás ténye nálam már teljesen eltörpült, mert enélkül is épp elég nagy válságban volt a kapcsolat."

Elmondanád ezt pontosabban?

Mi volt a baj a kapcsolatodban?

2015. dec. 11. 03:52
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyan emberrel kell összekötni az életed akivel jó a szex. Számomra ez elég egyértelmű... A párkapcsolatban egymást kölcsönösen tisztelő felek vannak. Amit írsz ennek a porba tiprása nekem nem fér bele
2015. dec. 11. 09:57
 14/23 anonim ***** válasza:

Pár év után (tehát az elején abszolút nem ez volt) kiderült, hogy neki ez az egész egyáltalán nem fontos. Eleinte sok szenvedélyes szex volt, aztán jött a fáradtság és a sorozatos visszautasítások. Egyébként amikor van szex, akkor az qrva jó, csak egyszerűen már nagyon kevés (3 hetente 1, nekem meg kb heti 2 lenne az igényem). Na és itt jön a lényeg..neki ez nem fontos és nincsen rá testi igénye sem. Én amellett, hogy nagyon kívánom a páromat, falnak megyek ha nincs szex 3-4 napig, mert egyszerűen frusztrálttá tesz.

Arról nem is beszélve, hogy számomra a csábítás nagyon fontos. Fontos, hogy érezzem, hogy kellek, hogy a másik megőrül értem. Ez pedig összedőlt azzal, hogy neki a szex nem számít.

Na és azért ezt így 5 év kapcsolat után megtudni nem volt könnyű.

Így megcsalás ide vagy oda, elég komoly válaszút elé állított és még nem tudom mi a vége.

2015. dec. 11. 11:00
 15/23 anonim ***** válasza:
Mármint heti 2 a minimális, ami nélkül felrobbanok.. Ettől még szívesen szeretkeznék vele többet.
2015. dec. 11. 11:01
 16/23 anonim ***** válasza:

Na most jövök én, hogy más véleményen legyek. :D De amúgy nem.

Nekem a szex nem számottevő, de valószínűleg, mert sosem voltam még szerelmes.

Vannak nyitott kapcsolatok és teljesen jól megvannak. Van akinek nem fontos a szex, embere válogatja.

2015. dec. 11. 11:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha a szexben annyira eltérnek az igénye (mennyiség, n, forma) akkor jobb ha külön válnak. Sajnos hosszútávon nem megoldható ez a probléma,kivétel, ha mindkét fél beleegyezik abba, hogy megcsalással, szerető tartással orvosolják ezt a problémát, de ezt nem a másik háta mögött, önző tuskó módjára..hanem nyílt lapokkal. De valljuk be, ez egyáltalán nem gyakori megoldás. Inkább homokba dugjuk a fejünket..vergődünk...csalunk és megcsalnak minket. Ez viszont naná hogy senkinek sem tetszik, aha háta mögött a párja más nőt/férfit ölelget az ágyban...ez érthető emberi reakció.
2015. dec. 11. 13:53
 18/23 anonim ***** válasza:

11#

Hasonlóan látom.

2015. dec. 11. 14:57
 19/23 anonim ***** válasza:
82%

"vagy él úgy, hogy boldog, de mégis van egy kis hiányérzete"

Egy felnőtt embernek a szerelmi kapcsolat és annak megélése (szerelmeskedés) a legfontosabb, leghangsúlyosabb igénye.

Sokan kénytelenek nélkülözni ezt, de ennél rosszabb, ha ennek a hamis látszata van meg, mert ez egyenesen romboló.

Amit írsz, nem kicsi, hanem elviselhetetlen hiányérzet, aminél kerekebb, méltóságteljesebb, emberibb az egyedülálló élet.

Aminek beállítani szeretnéd a látszatházasságot, a szülővel, testvérrel vagy jó haverral éléshez hasonló - természetesen jó háttér, de nem párkapcsolat.

De mivel nem erről van szó, hanem hamisság is vegyül bele, valójában lélekromboló.

(A 11-es vagyok.)

2015. dec. 11. 15:12
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is azon a véleményen vagyok, hogy az intimitást a társammal szeretném megélni, és ha az nem működik, akkor azt nem lehet máshol, mással pótolni. (Üres reszelés lehet mással, de az nem ugyanaz, mint a szerelmemmel szeretkezni.)

A baráti beszélgetés, vagy étteremben való étkezés azért nem jó példák, mert ezeket ugye nyíltan csinálják az emberek, anélkül, hogy a másikat megbántanák, átvernék. A megcsalásnak viszont benne van a nevében is, hogy megCSALják a másikat, ami már nem megkérdőjelezi a tiszteletet, megbecsülést, stb.

2015. dec. 11. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!