Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért a szexet tartják leginká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a szexet tartják leginkább megcsalásnak és elsőszámú szakító vagy válóoknak?

Figyelt kérdés

Ha egy kapcsolatban a két fél szereti egymást, számíthatnak a másikra, jókat beszélgetnek, boldogan, azonos elvek mentén nevelik a gyerekeiket, és mondjuk csak a szex minősége vagy mennyisége nem megfelelő, miért akkora bűn, ha valaki mással oldja meg?

Igen, nekem is nagyon rosszul esne, ha a párom megcsalna, de néha mégis elgondolkodom ezen, hogy a többség csak ezt tartja megbocsáthatatlannak.

Miközben ha mondjuk a nő nem főz jól, el lehet menni étterembe, stb, ha a férfival nem lehet mindent megbeszélni, akkor lehet beszélgetni barátnőkkel vagy ha elfogadja a férj, akkor egy férfi baráttal, és még lehetne sorolni, de a lényeg, hogy ha bármi mással van gond akkor az a legtöbb esetben könnyen megoldható. Ha viszont a szexszel van valami, akkor vagy félrelép az ember, kidobják, és egy utolsó senkinek tartják vagy él úgy, hogy boldog, de mégis van egy kis hiányérzete. Bocsánat, ha hosszú voltam.

2015. dec. 10. 23:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
63%

"és mondjuk csak a szex minősége vagy mennyisége nem megfelelő"

Ez már pont elég ahhoz, hogy ne legyen jó a kapcsolat. Nálam szakítóok. (Nem csalnám meg miatta a párom, hanem próbálnék rajta változtatni és ha nem megy, akkor szétválnának útjaink.)

2015. dec. 10. 23:43
 2/23 rrrrrreennnnn ***** válasza:
82%

Ja,a rossz főzés miatt elmegyünk étterembe, beszélgetünk baràtnőkkel,egy lapon emlìthető a legintimebb,legbensőségesebb dologgal,ami két ember között történhet. Ès ha megtörténik azzal,aki nem a pàrod,a legaljasabb dolog.

Nincs kérdésem hallod....

2015. dec. 10. 23:44
 3/23 A kérdező kommentje:
Nyilván nem említhető egy lapon. A kérdés arra vonatkozott, hogy a legtöbb ilyen probléma általában könnyedén orvosolható, míg ha a szexszel van valami gond, ott sokkal nehezebb megoldást találni, pedig lehet, hogy egyébként minden szempontból tökéletes a kapcsolat, de ez megmérgezi.
2015. dec. 10. 23:57
 4/23 anonim ***** válasza:
83%

Azért hívják PÁRkapcsolatnak, mert valakivel együtt alkotjátok. Persze vannak, akik szóközt képzelnek a pár és a kapcsolat szó közé, azok így oldják meg, ahogy leírtad.

Szóval nehéz dolog manapság sajnos sokaknak, de ha egyenes beszéd van a felek között, akkor minden megoldható.

2015. dec. 10. 23:57
 5/23 anonim ***** válasza:
85%

Én azok közé tartozom, aki megcsalta a párját. Büszke nem vagyok rá, és soha nem gondoltam, hogy képes vagyok erre, de megtörtént. Ami azt illeti, ez döbbentett rá, hogy komoly gondok vannak szexuális téren. Teljesen összeomlottam utána, hogy mégis hogy voltam erre képes, mikor tökéletes volt a kapcsolat.. aztán valami mégis volt, és nagyon hamar rá is jöttem. Mentséget persze nem keresek, de így alakult és kész.

Legyűrtem a lelkiismeretfurdalásomat, megbeszéltem a problémámat a párommal.. Kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj, mint gondoltam, így onnantól a megcsalás ténye nálam már teljesen eltörpült, mert enélkül is épp elég nagy válságban volt a kapcsolat.

Eldöntöttem, hogy meg szeretném ezt oldani, szeretném, ha működőképes lenne a kapcsolat ilyen téren is, mert minden másban nagyon jók vagyunk.

Nem egyszerű mert a párom kevésbé veszi komolyan a problémát, nem látja, hogy ez mennyire komoly, de küzdök, hogy helyreálljanak a dolgok és ne legyen hiányérzetem, hogy aztán egyszer csak máshol keressen ezt a boldogságforrást.

2015. dec. 11. 00:06
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Rossz hasonlatokat hoztál, mert bárkivel el lehet menni enni, bármely jó baráttal lehet beszélgetni a problémákról stb..., de egy kapcsolat attól is kapcsolat, hogy csak egymással fekszetek le. Sok egyében kívül, igazán a "szeretkezéstől" pár egy pár, mert ezt az egy dolgot nem csinálja senki mással. Pl. Egy lány a barátjával is eljár ide oda, meg jól kijönnek, mivel egy kapcsolatnak ez is a lényege, de ezt megteheti egy barátnőjével vagy egy haverjával is, viszont szeretkezni nem szoktak csak úgy az emberek mással.

Most tényszerűen néztem, amúgy nyilván a szerelem, bizalom és a többi az egyik legfontosabb, amiért együtt van két ember.

A szeretkezés teljes kitárulkozás is, és ha ezt a párod másnak adja, akkor a kapcsolat egyik összetartó erejét dönti romba.

2015. dec. 11. 00:09
 7/23 anonim ***** válasza:
Válj el!!!
2015. dec. 11. 00:44
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan gondolkodom,mint te.Arról nem beszélve,hogy sokan nem gondolnak bele,amikor hozzá mennek egy ember,hogy egész életükbe onnantól kezdve csak ő lesz.És hát nyilván az embernek van szeme,meg fantáziája amikor mászkál az ember között....

Nem azt mondom,hogy élnék olyan kapcsolatba,ahol természetes a megcsalás,de ha mondjuk ez egy 40 éves házasságba előfordulna,nem biztos hogy válnék.Még vannak olyan dolgok,amikre azt mondom,hogy egyből kidobnám.....

2015. dec. 11. 00:45
 9/23 anonim ***** válasza:

"Kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj, mint gondoltam, így onnantól a megcsalás ténye nálam már teljesen eltörpült, mert enélkül is épp elég nagy válságban volt a kapcsolat. "

Elmondanád ezt pontosabban?

Mi volt a baj a kapcsolatodban?

2015. dec. 11. 03:47
 10/23 anonim ***** válasza:

"Kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj, mint gondoltam, így onnantól a megcsalás ténye nálam már teljesen eltörpült, mert enélkül is épp elég nagy válságban volt a kapcsolat. "

Elmondanád ezt pontosabban?

Mi a baj a kapcsolatodban?

2015. dec. 11. 03:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!