Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Viberre kémprogram?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viberre kémprogram?

Figyelt kérdés
Férjem félrelépett, próbáljuk menteni ami még menthető. Viszont vannak gyanús jelek a viberrel kapcsolatban. Nem szeretném ha megint átverne. Tudtok tényleg működő probramot viber megfigyelésére? Ne ítéljetek el hogy nyomozok, biztosan tudnom kell hogy megszakadt a kapcsolat. Ezelőtt sosem nyomoztam.

2015. nov. 27. 07:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hagyd a francba a, ha már enyire nem bízol valakiben, akkor nem érdemes erőltetni.

Komolyan az a terved, hogy életed végéig leskelődsz utána?

Mellesleg amit tervezel az bűncselekmény és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

2015. nov. 27. 11:07
 12/18 A kérdező kommentje:
Jajj hagyjuk.
2015. nov. 27. 11:41
 13/18 Bence_ ***** válasza:

Azért hagyd mert ezt csak te akarod.

Ha őszinte lenne veled akkor úgy hagyná a telefonját ahogy van. Azért törli mert rehteget dolgokat.

2015. nov. 27. 16:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Töltsd le laptopra, vagy gépre a viber programot.

Telepíted, majd beírod a telószámot.

Küld az ő telefonjára egy kódot, majd azt kell beírnod. Ez után töröld ki a kódot.

Egy dolog, ha törli a telefonjáról az üzenetet, a számítógépen nem fog megjelenni.

2015. nov. 27. 17:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát igen, a törölgetés dolog kissé gyanús.

Valóban agyafúrt tanàcsokat kaptál itt :) viszont akár le is bukhatsz te is, mikor letöltöttem pc-re vibert, akkor azt kijelzi azoknak akiknek benne vagyok a viber listàjàban, màsnap vagy öten megkérdezték tölem, hogy új telót vettem-e amiért újra letöltöttem a vibert :)

2015. nov. 27. 18:58
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

A két év valós, ennyi jár a számítástechnikai rendszerrel való visszaélésért.

A pali helyében otthagynálak, visszataszító a szaglászásod.

2015. nov. 27. 22:26
 17/18 anonim ***** válasza:

ne foglalkozz azokkal, aki itt beszól neked, a saját feszültségüket itt vezetik csak le rajtad... épp elég baj ez nekik az életükben...

na szóval, én is nagyjából azzal értek egyet, hogy nyíltan szembesítsd, viszont a számítógépről megnézhető dolgot sem tartom elvetendő ötletnek

majd írj, hogy mi lett :)

2015. nov. 28. 10:09
 18/18 MALICIA66 válasza:
44%
Ez szép volt srácok! Benyaltátok egy nem is biztos hogy nő segítség kérését és tippeket adtatok neki hadd lásson bele akár bárki privát beszélgetésébe. Úgy hogy semmit nem tudtok róla :) Ha rosszhiszeműen használja fel, vagy esetleg bűnözésre, az sem zavar titeket. Gratulálok!
2017. szept. 26. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!