Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene ilyen programokat írni?
párommal jól meg vagyunk de félek, hogy nem túlórázni jár, valami kémprogram kellene a gépére csak hogy a leveleibe beleolvassak, nem akarok rákérdezni mert lehet alaptalan és nem akarom tönkretenni a 10 éves házasságomat.
kérem csak az írjon aki segíteni tud
windowsra vagy macintoshra akarod irni? c++ nyelvvel es qt widgets-sel mennyire vagy tisztaban? ha kezdo vagy, akkor egy evig is tart, amig elkeszul; ha halado, akkor csak par honap...
ja ize, es ennek a hazassagnak mar lottek, ha ennyire nem bizol meg, es igy allsz hozza... a kerdesedbol is kitunik, hogy csak a penzeert vagy a pasi mellett...
Ugyan már szimpla keylogger....
Ne akarjatok már egy hozzá értőnek ilyen feladatot adni...
2 nem akarom megvádolni nem vagyok féltékeny típus de azért h..lye sem. nem akarom elbukni a házasságunkat de ha megmondom neki, hogy bocsi szerintem megcsalsz akkor is letagadná ha igaz lenne pedig megbocsájtanék neki
Facebookon kamu profillal ráírsz...
A reakcióit úgyis leszűröd,,,
A többi szeritem már gerinctelenség, már a javaslatom is sok szerintem..
Én nem csinálnám, ha nem bízom a páromban, akkor megette a fene..sosem kutakodnék utána..
Minek kémprogram? Nem elég csak az előzményeit megnézned?.. Ha indig törli, akkor gyanus..
A böngésző jegyzi az előzményeket...
Megkérdezhetem miért lettek lepontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!