Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Valaki segítene ilyen programo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítene ilyen programokat írni?

Figyelt kérdés

párommal jól meg vagyunk de félek, hogy nem túlórázni jár, valami kémprogram kellene a gépére csak hogy a leveleibe beleolvassak, nem akarok rákérdezni mert lehet alaptalan és nem akarom tönkretenni a 10 éves házasságomat.

kérem csak az írjon aki segíteni tud

2013. dec. 5. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Ez olyan dolog tudod, hogy sokórás munka és nemcsak annyi, hogy meghívlak egy kv-ra meg két cigire(sütire)... A féltékenység amúgy a legrosszabb amit tehetsz. Ha gyanakszol, vádold meg, és a reakciójából kiderül minden... de készülj fel arra is, hogy ártatlan, és akkor buktad a kapcsolatodat...
2013. dec. 5. 20:34
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

windowsra vagy macintoshra akarod irni? c++ nyelvvel es qt widgets-sel mennyire vagy tisztaban? ha kezdo vagy, akkor egy evig is tart, amig elkeszul; ha halado, akkor csak par honap...

ja ize, es ennek a hazassagnak mar lottek, ha ennyire nem bizol meg, es igy allsz hozza... a kerdesedbol is kitunik, hogy csak a penzeert vagy a pasi mellett...

2013. dec. 5. 20:36
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

Ugyan már szimpla keylogger....

Ne akarjatok már egy hozzá értőnek ilyen feladatot adni...

Ha a férjed azonban ért hozzá nem árt olyannak felrakatni aki ért is hozzá,nehogy véletlenül kidobja a buborékot indításnál stb...

2013. dec. 5. 20:39
 4/11 anonim ***** válasza:
24%
Keylogger 5.0 Nekem bevált csak a beállításokat intézd el amíg nincs otthon és ha már fut a gépen nehéz megtalálni :-)
2013. dec. 5. 21:04
 5/11 A kérdező kommentje:

1 nem a pénzéért vagyok vele jobban keresek mint ő

2 nem akarom megvádolni nem vagyok féltékeny típus de azért h..lye sem. nem akarom elbukni a házasságunkat de ha megmondom neki, hogy bocsi szerintem megcsalsz akkor is letagadná ha igaz lenne pedig megbocsájtanék neki

2013. dec. 5. 21:06
 6/11 anonim ***** válasza:
23%

Facebookon kamu profillal ráírsz...

A reakcióit úgyis leszűröd,,,

A többi szeritem már gerinctelenség, már a javaslatom is sok szerintem..

Én nem csinálnám, ha nem bízom a páromban, akkor megette a fene..sosem kutakodnék utána..

Minek kémprogram? Nem elég csak az előzményeit megnézned?.. Ha indig törli, akkor gyanus..

2013. dec. 5. 21:37
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Keylogger-t keresel, van ncore-on is pl. Viszont vigyázz, illegális.
2013. dec. 5. 23:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg jól megvagytok akkor miért gondolod, hogy megcsal? Az a baj, hogy hiába nyomozol utána, mindig újabb és újabb bizonyítékokat akarsz, ha nem találsz semmit, akkor egyre inkább behatolsz a saját területére, ennek sohasem lesz vége! Ez az, ami tönkre tudja tenni a kapcsolatot! Inkább fogalmazd meg, mi az, amit te hiányolsz, esetleg keveset van veled? Beszélj vele. Olyan nincs, hogy minden rendben, és megcsal. Esetleg csak nem akarod meglátni a jeleket.
2013. dec. 6. 08:51
 9/11 A kérdező kommentje:
lehet kicsit megunta az otthonülős életet.. viszont nem akarom a bizalmát eljátszani és bízom benne csak mostanában furcsán viselkedik ami eddig nem volt nála. azért sem vagyok féltékeny mert a lány barátaival tartja a kapcsolatot, de ez olyan más. a számítógépe nem jegyez előzményeket mint ahogy nekem sem
2013. dec. 6. 16:43
 10/11 anonim ***** válasza:

A böngésző jegyzi az előzményeket...

Megkérdezhetem miért lettek lepontozva?

2013. dec. 6. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!