Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Viberre kémprogram?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viberre kémprogram?

Figyelt kérdés
Férjem félrelépett, próbáljuk menteni ami még menthető. Viszont vannak gyanús jelek a viberrel kapcsolatban. Nem szeretném ha megint átverne. Tudtok tényleg működő probramot viber megfigyelésére? Ne ítéljetek el hogy nyomozok, biztosan tudnom kell hogy megszakadt a kapcsolat. Ezelőtt sosem nyomoztam.

2015. nov. 27. 07:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%

Mondjuk belenézel a mobiljába,ha alszik,az egyszerűbb.

Magánnyomozó,ha van pénzed.

Mik ezek a gyanús jelek?

2015. nov. 27. 07:11
 2/18 A kérdező kommentje:
Minden mindig ki van törölve. Hiába nézem. Beraktam a nő számát blokkolási listába és másnap már nem volt ott. Épp elég gyanús szerintem. Magánnyomozóra nincs pénzem sajnos.
2015. nov. 27. 07:53
 3/18 A kérdező kommentje:
Bizonyosság kellene.
2015. nov. 27. 07:54
 4/18 anonim ***** válasza:

Mondd ezt így el neki!

Hogy láttad, hogy eltűnt a listáról, és ha nem beszélne vele, akkor ez nem történt volna meg!

Figyeld a reakcióit!

Tableted, PC-d van? Felhasználói szinten értesz hozzá?

Mert akkor megoldható a Viber figyelése!

Írj privátot!

2015. nov. 27. 08:31
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

"próbáljuk menteni ami még menthető"

Az ilyen esetben csakis bizalommal működhet. Ha nincs meg, akkor nem lehet menteni semmit ... Inkább fejezzétek be!

(Csináltam ilyet, azért mondom ... bár ne tettem volna ...)

2015. nov. 27. 08:41
 6/18 anonim ***** válasza:

Számítógépre is rá tudod rakni a vibert, csak arra figyelj, hogy amikor jön a kód akkor Te nézd meg a telóján :-) és utána töröld ki.

Onnantól kezdve párhuzamosan tudod olvasni amikor ír vmit , ha bekapcsolva van a gép és a wifi, akkor az ott is megjelenik majd.

2015. nov. 27. 08:43
 7/18 anonim ***** válasza:
A bizalmat visszaszerezni itt a másiknak kell,nem pedig neked hogy akkor is megváltozol,nem beszélsz mással..tapasztalatból mondom sajnos,de nálunk ő az aki megtesz mindent
2015. nov. 27. 08:45
 8/18 A kérdező kommentje:
Van valamilyen szinten bizalmam de ez most nagyon elbizonytalanitott. Sok erőt merítenék belőle ha látnám tényleg nem beszél vele viberen sem. Köszönöm a tippeket tabletem van de jelenleg szervizelik ha kész megpróbálom amit írtatok!
2015. nov. 27. 09:59
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy nem hurrogtatok le!
2015. nov. 27. 10:01
 10/18 opened paradise ***** válasza:
Engedd el. Ez már sose lesz olyan. És aki töröl mindent,annak van mit rejtegetnie. Ő csalt meg,neki kéne tepernie,de csak élvezi,hogy te mindent elfogadsz.
2015. nov. 27. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!