Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell megbocsátani egy megcsalást?
Őszintén szeretném megmenteni a házasságomat de folyton eszembe van ami történt és emlegetem. Hogy kezeljem a helyzetet? Elfolytsam magamban és ne beszéljek róla?
3 hónap telt el. Érzelmi megcsalás volt férjem részéről, nem a szexről szólt. Mindennél jobban szeretnék felejteni de lépten nyomon eszembe jut.
Utolsó vagyok.
Sajnos nem mindig mondható hibásnak egyik vagy másik vagy mindkét fél.Van hogy az ember nem elég érett érzelmileg.Vagy túl korai a házasság,a gyerek.Vagy elmossa a ragaszkodást a szenvedélyt a gyerek érkezése.Olyankor átértékelődnek a sorrendek ha az ember nem figyel.Anno nálunk is ez lehetett a gond.
A mostani kapcsolatomban erre nagyon figyelünk.Bár a babánk csak 6 hetes de nem engedjük hogy 'közénk álljon'.Tudom buta ez a megfogalmazás de néha igenis megesik.Elég sirós a kisfiunk ráadásul a kedvesem külföldön dolgozik.Péntek este jön csak haza,de mindennap több sms este netkapcsolat akár úgy is hogy a kicsi rajtam alszik vagy sétálgatok vele de kell a figyelem a törődés.Na ezt egyensúlyba hozni ehhez kell érettség érzelmileg.Is.
Rajtad is áll mi lesz de egyik előttem szólónak igaza van:
Ugyanazt a kapcsolatot folytatjátok.Lényegében ugyanaz a két ember-legalábbis az ő viselkedése nem mutat változást.Miért lenne más a végkifejlet?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!