Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy kell megbocsátani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell megbocsátani egy megcsalást?

Figyelt kérdés

Őszintén szeretném megmenteni a házasságomat de folyton eszembe van ami történt és emlegetem. Hogy kezeljem a helyzetet? Elfolytsam magamban és ne beszéljek róla?

3 hónap telt el. Érzelmi megcsalás volt férjem részéről, nem a szexről szólt. Mindennél jobban szeretnék felejteni de lépten nyomon eszembe jut.

2015. nov. 26. 06:51
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos érzek ilyet én is...mintha meg lenne mérgezve a kapcsolat. Nem tudok már hozzá mint emberhez úgy hozzáállni mint ezelőtt. Remélem feldolgozzuk, és nem az lesz a vége mint az utolsó válaszolónak...sajnálom amin keresztülmentél.
2015. dec. 4. 09:23
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Sajnos nem mindig mondható hibásnak egyik vagy másik vagy mindkét fél.Van hogy az ember nem elég érett érzelmileg.Vagy túl korai a házasság,a gyerek.Vagy elmossa a ragaszkodást a szenvedélyt a gyerek érkezése.Olyankor átértékelődnek a sorrendek ha az ember nem figyel.Anno nálunk is ez lehetett a gond.

A mostani kapcsolatomban erre nagyon figyelünk.Bár a babánk csak 6 hetes de nem engedjük hogy 'közénk álljon'.Tudom buta ez a megfogalmazás de néha igenis megesik.Elég sirós a kisfiunk ráadásul a kedvesem külföldön dolgozik.Péntek este jön csak haza,de mindennap több sms este netkapcsolat akár úgy is hogy a kicsi rajtam alszik vagy sétálgatok vele de kell a figyelem a törődés.Na ezt egyensúlyba hozni ehhez kell érettség érzelmileg.Is.

Rajtad is áll mi lesz de egyik előttem szólónak igaza van:

Ugyanazt a kapcsolatot folytatjátok.Lényegében ugyanaz a két ember-legalábbis az ő viselkedése nem mutat változást.Miért lenne más a végkifejlet?:(

2015. dec. 4. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!