Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy kell megbocsátani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell megbocsátani egy megcsalást?

Figyelt kérdés

Őszintén szeretném megmenteni a házasságomat de folyton eszembe van ami történt és emlegetem. Hogy kezeljem a helyzetet? Elfolytsam magamban és ne beszéljek róla?

3 hónap telt el. Érzelmi megcsalás volt férjem részéről, nem a szexről szólt. Mindennél jobban szeretnék felejteni de lépten nyomon eszembe jut.

2015. nov. 26. 06:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez mindig olyan képletesen mintha átszakadna egy gát amit úgy minden erővel próbálunk utána újraépíteni. Igaz szivárog és soha olyan nem lesz mint a régi de elsiklunk felette. Tudjuk hogy megint át fog szakadni de hazudunk magunknak...
2015. nov. 26. 10:28
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

te döntesz

vagy beleadtok mindketten mindent és újjáépítetek a dolgot, nem foltozgatjátok, hanem teljesen új alapokat raktok le, és többet nem rágod ezen magad

vagy belátod, hogy nem tudsz így élni, nem bízol stb és szépen elváltok

mert ha ez esz belülről mindennap, előbb utóbb tönkremész

2015. nov. 26. 10:31
 13/32 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy úgy érzem többet tehetne de nem teszi. Pedig segítek mert el is mondom neki. Ő meg dacból sem csinálja.
2015. nov. 26. 10:35
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

dacol? mégis mire?

arra hogy baja volt, nem szólt, helyette mást akart megdugni?

te nem dobtad ki macskát ...ni? hanem segíteni akarsz neki.

na nálam itt szakadna el a cérna, és mehetne ahova akar ilyen viselkedés után!!!

te akarsz békülni, megoldani, ő meg dacol?!

2015. nov. 26. 10:42
 15/32 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit.
2015. nov. 26. 11:01
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,az utolsó kommentedből derült ki a legtöbb információ....

Ne legyél gyenge,dobd ki a francba. Tudom,hogy nehéz,mert szereted. De azért ez már sok,ha hagyod. Magadat járatod le,ha még te tepersz utána.

2015. nov. 26. 11:02
 17/32 A kérdező kommentje:
Ritka hülye vagyok tudom.
2015. nov. 26. 11:03
 18/32 A kérdező kommentje:
Ilyenekre gondolok hogy örülnék virágnak vagy ha küldene idézetet ami ránk illik (a nő idejében volt ilyen hogy küldött neki) nekem meg azért se.
2015. nov. 26. 11:06
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

figyelj, ne légy hülye kérlek.

tepernie kéne, mindent megtennie, bizonyítani, hogy te kellesz neki, téged szeret, de nem tesz semmit.

ez neked mit mond?

elmondom csúnyán: itt ez a buta feleségem, megcsaltam, megaláztam, most le se tojom, de velem van, akkor minek teperjek. kicsit leül a vihar a biliben, aztán már meg is dughatom akárkit, akkor se dob ki.

2015. nov. 26. 11:09
 20/32 A kérdező kommentje:
Félek igazad van. Nagyon kiadtam magam ezek után és tudja szerintem hogy bármit megtehet velem.
2015. nov. 26. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!