Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell megbocsátani egy megcsalást?
Figyelt kérdés
Őszintén szeretném megmenteni a házasságomat de folyton eszembe van ami történt és emlegetem. Hogy kezeljem a helyzetet? Elfolytsam magamban és ne beszéljek róla?
3 hónap telt el. Érzelmi megcsalás volt férjem részéről, nem a szexről szólt. Mindennél jobban szeretnék felejteni de lépten nyomon eszembe jut.
Jól látod sajnos tudja már hogy bármit megtehet nem lesz komoly következménye! Én 13 évet csináltam végig igy az exemmel. Elejétől fogva voltak fura telefonbeszélgetések, félreérthetetlen SMS-ek, skype flört éd szexrandis társkeresés. A sokadik után (vele amúgy soha semmit nem lehetett megbeszélni mert nem válaszol) én jöttem össze bosszúból egy sráccal az orra előtt és nem is tagadtam miért tettem. Akkor kétségbeesett majd 2 év múlva folytatta az egészet.... hiba volt a kicsinyes bosszúm már tudom főleg azóta látom mennyire másképp is tud működni egy kapcsolat mással. Az elsőnél ki kell dobni ma már ezt tenném!
2015. nov. 26. 11:30
22/32 A kérdező kommentje:
Ő ezek előtt sosem csinált ilyesmit. 11 évig hűséges volt! Ezért érdemelt még egy esélyt, és a fiunkért. Csak nem értem meg miért nem tud úgy csinálni mint aki udvarol.
2015. nov. 26. 11:56
23/32 anonim válasza:
mivel udvarlás nélkül is vele maradtál, így minek tenné?
felmerült, hogy elválsz és otthagyod? ha nem, akkor meg se ijedt.
2015. nov. 26. 12:32
24/32 anonim válasza:
Mert a másik nő után epedezik.
2015. nov. 26. 12:41
25/32 A kérdező kommentje:
Igen volt válásról szó. Egyszer össze is pakoltam hogy menjen. Nem tudom miért mem erőlteti meg magát jobban. Nyilván nem érek meg annyi energiabefektetést.
2015. nov. 26. 12:55
26/32 anonim válasza:
te is érzed, hogy már nem vagy neki annyira fontos. k.szar belátni, de ez meg így mire jó? ő elvan. te sz.rul vagy.
2015. nov. 26. 12:58
27/32 A kérdező kommentje:
Talán igazatok van és el kéne hagynom de most nem megy. Úgy érzem érdemes még egy esélyre. Többre nem.
2015. nov. 26. 14:40
28/32 Bence_ válasza:
Mivel ugyan azt a kapcsolatot folytatjátok ezért ugyan oda is fogtok jutni.
Van egy rossz hírem. Nem ő teszi meg hanem te hagyod magad, hogy egy olyan emberrel élsz aki lenéz téged.
Sok minden lehet amiért ezt az utata választod de tudj róla. Ameddig saját magad se becsülöd addig senki se fog.
Ha magamat szeretem akkor tudok mást is, ha magamat elfogadom tudok mást, ha magamat becsülöm fogok tudni mást is.
2015. nov. 27. 06:25
29/32 A kérdező kommentje:
Utolsónak igazat adok. Valóban nincs már önbecsülésem. Amíg volt addig sem jelentett sajnos semmit. Úgy vagyok vele hogy megpróbálom, megteszek minden tőlem telhetőt. Ha ennek ellenére megteszi újra, hát lelke rajta.
2015. nov. 27. 07:11
30/32 anonim válasza:
Nagyon hasonló volt az első házasságomban.Szintén házas volt a nő is a gyerekeink egy oviscsoportba jártak.Én is beszéltem vele.Meg a férjemmel is.De én akkor "elengedtem" a kezét.Nem sexeltek de minden más megvolt.Aztán vége lett-ahogy jött olyan hirtrlen.A férjem az én vállamon sirt miatta.És én lenyeltem,átbeszéltük hogy épitsük újra...2 évre rá elváltunk de már gyűlölködve.Ma sem tudom hogy jutottunk oda.Észrevétlen lassú méreg ette szét a kapcsolatunkat.Gyerek ide vagy oda.Ennek 11 éve.Bennem lecsendesült a harag boldogan élek mással.Ő a mai napig gyűlöl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!