Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalás vagy valami más?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalás vagy valami más? Megtudnátok bocsájtani?

Figyelt kérdés
Szóval külön voltunk egy ideig, aztán úgy terveztük,hogy megint elkezdünk találkozgatni. Egyik találkozás alkalmával mondtam neki, hogy innenstől kezdve, hogyha bármit szeretnél tőlem, akkor ne randizz más emberekkel. Azt mondta,hogy kér egy napot az átgondolásra. Az alatt az egy nap alatt lefeküdt valakivel, ezt nem tőle tudom, de a forrás 100%ig megbízható, mégpedig egy screenshot. Hogy reagálnátok?
2015. nov. 25. 01:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Na mutattad neki a screenshot-ot??? Én azt tenném , és figyled a reakciót!
2015. nov. 25. 17:37
 22/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Sajnos amint kiderült a dolog, azonnal küldtem neki egy SMS-t, hogy tudok róla, és hogy egy utolsó undorító féreg, és bánom azt a napot, amikor a sors fekete keze az utamba rakta.

Ez volt a "bocsánatkérése":

"XY,

Nagyon sajnálom, ahogy a dolgok köztünk végződtek.Mindig emlékezni fogok rád és megpróbálok az együtt töltött élményekre gondolni.Tanulni fogok a rossz időkből. Egyértelmű, hogy mérgezőek voltunk egymás számára. Örülök, hogy megismertelek, annak ellenére, hogy mennyi mindenen keresztül mentünk.

Szerintem megegyezhetünk abban, hogy nincs más választás, de külön utakat kell járni. Szomorú és nehéz, de el kell engedni.

A legjobbakat kívánom neked, mindig lesz egy helyed a szívemben!

Viszlát, xy!"

Igazából nem értem, hogy mi közöm a hazugságaihoz, illetve ehhez az undorító viselkedéshez. Sosem csináltam vele semmilyen hasonló dolgot sem! Már előtte kapizsgáltam, hogy valami történt aznap (99% biztos voltam benne), de először hazudozott, gyakorlatilag "meggyőzőtt", hogy én emlékszem rosszul. Aztán jött a megdönthetetlen bizonyíték. Onnanstól kezdve nem vette fel a telefont, smsre nem reagált, és ezt az egy fia emailt küldte. Semmilyen formában szóba se hozta, hogy elnézéssel lenne valamiért.

Igazából eszembe sem jutott megbocsájtani neki. Úgy érzem, hogy egy undorító patkány ember. Pusztán kíváncsi voltam arra, hogy random emberek hogy látják a dolgot, és vajon én vagyok-e ennyire szigorú.

Már előtte tudtam arról, hogy volt valamilyen kapcsolata ezzel az emberrel. De azzal hitegetett, hogy "végig rád gondoltam, amikor veled voltam, csak rajtad gondolkoztam és ha bármikor esélyem lett volna, hogy veled legyek, akkor veled vagyok". Nyilván tudtam, hogy ez valamilyen részben kamu, de nem gondoltam, hogy ennyire. Azt hittem, hogy a csávó volt a pótlék, de végül én lettem volna az.

A válaszokból kiderült, hogy nem én reagáltam túl.

Ferr tőle ennyit írni?

2015. nov. 25. 20:25
 23/36 anonim ***** válasza:
50%

fölöslegesen sértegetted, nem kéne szavakkal bántani, az túlzás volt erősen részedről, kb. saját magad alacsonyítod le az ilyen megnyilvánulásokkal, kérlek erre figyelj oda a jövőben...

(+még ő fog örülni, hogy megszabadult tőled egy ilyen megnyilvánulás után)

viszont a tetted, hogy dobtad, jogos volt.

2015. nov. 25. 21:28
 24/36 A kérdező kommentje:

Igaz, túl sok dolgot nem csinált, max kicsit kiadtam a gőzt.

Utolsó: mi a véleményed a 'bocsánatkérésről'?

2015. nov. 25. 21:52
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem amúgy mit akarsz megbocsájtani? Te sem kellesz neki, és nem is akarja visszakönyörögni magát. Egy nap haladékot kért, átgondolta, nem illetek össze, kész, vége.
2015. nov. 25. 21:56
 26/36 A kérdező kommentje:

Nem akarok megbocsájtani.

Az ultimatum adas es lefekves ugyanazon napon volt. Viszont 1 hónappal később bukott le...

Ezen 1 hónapban pedig randizgattunk. :D Voltak tervek etc

2015. nov. 25. 22:00
 27/36 anonim ***** válasza:
Egyrtelműen te voltál a tartalék ahogy te is írtad.Az ilyen nők olyanok mint a majmok addig nem engedik el az egyik ágat amíg nem fogják biztosan a másikat.Az e-mail pedig kamu,sablon szöveg így mentené magát.Nked tiszta a lelkiismereted,örülj hogy megszabadultál tőle.Most már a másik srác baja.
2015. nov. 25. 23:43
 28/36 A kérdező kommentje:

Hát ja, csak undorító, hogy egy ilyen emberrel voltam együtt egy évet.

Esküdözött a kutyája életére(már másodjára volt ez kamu!), kb ezzel az egy történettel kapcsolatban 4-5x hazudott, még akkor sem volt őszinte, amikor "sarokba volt szorítva", illetve amikor azt mondta, hogy higgyem el, hogy teljesen őszinte.

Ilyenkor merül fel a kérdés, hogy vajon hányszor volt ez így? Hányszor feküdt be mellém az ágyba, az után, hogy pár órával előtte más srác kúrta, hányszor volt kamu a "megyek a barátnőimmel csajos estézni" etcetc.

Szóval ez nagyon elkeserítő. Az még inkább, hogy nem szúrtam ki.

2015. nov. 26. 18:33
 29/36 anonim ***** válasza:

Azigen?!

Finoman fejezem ki magam..de mekkora egy r*hadék!!!! az ilyen már bocs...pff

2015. nov. 26. 21:45
 30/36 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy egyből mindenki azt hitte, hogy pasiról van szó.
2015. nov. 28. 05:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!