Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtudnátok csalni a barátotokat/barátnőtöket? Szerintetek mennyire normális ez? és beletudnátok nézni a másik szemébe azután hogy előző este mással feküdtetek le?
Nem.
Egyáltalán nem normális.
És nem.
hát én csak csókkal csaltam meg, mondjuk akkor abban a buliban 3 különböző sráccal is csókolóztam:D am nem normális. bele tudtam nézni a szemébe, és korrekten elmondtam, h megcsaltam.
mert én úgy vagyok vele, h ha valaki megcsalja a másikat, akk ismerje be, ez a minimum. utána persze szakítottunk, de így legalább tudtuk mindketten, hogy miért
Nem normális dolog megcsalni.
De nem azért, ez hogy merült fel benned?? :D
Simán.
Volt is rá példa,de mivel távkapcsolat volt nem igazán számított.
Tudod ha nem egyezik az irányitó szám akkor nem számít.
És mivel ő is megcsalt nem volt probléma a szemébe nézéssel.
én annyira nem hogy volt egy lány aki tetszett de nem volt/van esélyen nála ennek ellenére 3* lehetett volna barátnőm de nem mentem bele mert őt szerettem/szeretem:(
<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!