Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalás vagy valami más?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalás vagy valami más? Megtudnátok bocsájtani?

Figyelt kérdés
Szóval külön voltunk egy ideig, aztán úgy terveztük,hogy megint elkezdünk találkozgatni. Egyik találkozás alkalmával mondtam neki, hogy innenstől kezdve, hogyha bármit szeretnél tőlem, akkor ne randizz más emberekkel. Azt mondta,hogy kér egy napot az átgondolásra. Az alatt az egy nap alatt lefeküdt valakivel, ezt nem tőle tudom, de a forrás 100%ig megbízható, mégpedig egy screenshot. Hogy reagálnátok?
2015. nov. 25. 01:12
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Te hogy érzed? A te értékrendedbe ez mennyire fér bele? Ha úgy gondolod, hogy semennyire, akkor megerősítelek, én is így gondolom, és a többiek is.
2015. nov. 25. 07:47
 12/36 anonim ***** válasza:
Egyértelmű. Nem hiszem, hogy újra kéne kezdeni vele.
2015. nov. 25. 07:59
 13/36 anonim ***** válasza:
Ez számomra felérne egy arcul csapással. Biztos, hogy nem kellene ez a kapcsolat.
2015. nov. 25. 09:16
 14/36 anonim ***** válasza:
A dolog marha egyszerű. Felejtsd el, de... De mondd neki, hogy kezdjétek újra. Szopasd le, baxd szét elölről-hátulról, majd öltözz fel, tegyél egy ezrest az éjjeliszekrényre és mondd meg, hogy ennyit érdemel.
2015. nov. 25. 09:23
 15/36 anonim ***** válasza:
Ne minket kerdezgess, hanem a farkadat. Ugyis o fog donteni,ha mar egyszer megbocsajtason gondolkozol.
2015. nov. 25. 10:03
 16/36 anonim ***** válasza:
0%

Jártatok? Nem. Tehát nem megcsalás. Persze attól is függ, hogy milyen komoly volt akkor a kezdődő kapcsolatotok.

Nekem sem esne jól, de csak emiatt még nem ejteném a témát. Egy kicsit én is hasonló helyzetben voltam. Miközben a jelenlegi párommal ismerkedtem, neki még volt néhány kalandja. Kicsit bántott először, és aggódtam amiatt, hogy megbízhatatlan. Azóta feldolgoztam, és nagyon jól megvagyunk, tökéletesen megbízok benne.

Nem az a kérdés, hogy megbocsájtható-e ez. Nincs mit megbocsátani, ne így kezeld ezt. Ha bánt, akkor mondd el neki, beszéljétek meg ezt is, mint minden mást.

2015. nov. 25. 11:03
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
...aztán majd gyere ide minden újabb alkalommal megkérdezni, hogy megbocsátható-e az újabb "egyszeri" félrelépés.
2015. nov. 25. 11:10
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég megalázó.

Egy napot kér, egy nap alatt lefeküdt valakivel.

Le se tojnám, hogy ez most megcsalás vagy valami más-e, nem érdekel, hogy milyen kategóriába esik, egy biztos: kéne a francnak egy ilyen nő.

2015. nov. 25. 11:10
 19/36 anonim ***** válasza:
Én otthagynám ezek után a francba.
2015. nov. 25. 14:31
 20/36 anonim ***** válasza:
Kiadnám az útját a ribinek.
2015. nov. 25. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!