Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalás vagy valami más? Megtudnátok bocsájtani?
Jártatok? Nem. Tehát nem megcsalás. Persze attól is függ, hogy milyen komoly volt akkor a kezdődő kapcsolatotok.
Nekem sem esne jól, de csak emiatt még nem ejteném a témát. Egy kicsit én is hasonló helyzetben voltam. Miközben a jelenlegi párommal ismerkedtem, neki még volt néhány kalandja. Kicsit bántott először, és aggódtam amiatt, hogy megbízhatatlan. Azóta feldolgoztam, és nagyon jól megvagyunk, tökéletesen megbízok benne.
Nem az a kérdés, hogy megbocsájtható-e ez. Nincs mit megbocsátani, ne így kezeld ezt. Ha bánt, akkor mondd el neki, beszéljétek meg ezt is, mint minden mást.
Hát ez elég megalázó.
Egy napot kér, egy nap alatt lefeküdt valakivel.
Le se tojnám, hogy ez most megcsalás vagy valami más-e, nem érdekel, hogy milyen kategóriába esik, egy biztos: kéne a francnak egy ilyen nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!