Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, mit tegyek?
Három kicsi gyerekünk van, úgy döntöttünk, hogy valaki otthon kell maradjon, a másik pedig dolgozni fog. Sajnos ő lett az aki dolgozni ment, így pedig én maradtam otthon a gyerekekkel, ami nem baj, csak ha én mehettem volna, akkor az nem vezetett volna ide.
Az utóbbi időben gyakran kimarad, "elmegyek a kollegákkal, megiszunk valamit" néha pedig túlórázik. Ez szerintem mind érthető, de amikor hajnali 2-3 magasságában hazaér, olyan mint egy buliból hazaeső tinilány. Azt is észrevettem, hogy más férfi parfümjét lehet érezni rajta, amikor így esik haza és mostanában egyre gyakrabban mesél a kollegáról, aki milyen jó családapa és üzletember egyben. Ugyanez az ember a párom facebook fotóit is belikeolta, 2010-ig visszamenően. A gyerekes képeket is. Aztán jött néhány üzenet késő este, de "mind csak munka sms" volt. És ami után teljesen megváltozott, a "csapatépítés", amikor elment egy hétvégére. Amikor megbeszéltem ezt vele, akkor bevallotta, hogy ketten elutaztak a tengerpartra, mindent a másik férfi állt, lovagias, rég nem érzett ilyet. Maradjunk együtt, csak legyen nyílt kapcsolat.
minden egész eltört. azt hiszem ezt már nem akarom folytatni, de a gyerekeknek ennek ellenére jó anyja. Szét szabad szakítani egy családot, ha minden tökéletes ezen kívül?
Szia.
Mivel magát nem becsüli mert "rossz" anya. Ezért téged sem tud becsülni. Szemében te csak apa vagy de nem férfi.
Neki ez igy jó. Ha neki a nyitott kapcsolat kell akkor válás. Ha szeretne veled lenni akkor meg változtassatok az életeteken.
Miért jó anya? Miven nyilvánult ez meg ? Abban hogy otthonhagyta a gyerekeit rád, és közben mással kefél??? Szerintem te nem vagy tisztában a fogalmakkal... Egy álomvilágbsn élsz! Légy már férfi!!!
Vagy lehet ez csak egy kamu kérdés!! Ilyen nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!