Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan tudott azon túllépni, hogy megcsalták?
Így tettem :D
Nem mutattam ki hogy szarul esik és mennyire ki vagyok miatta, csak leüvöltöttem a fejét és azzal faképnél is hagytam :)
Szia. :) 22 éves vagyok, engem 2 és fél év után csalt meg a barátom (2x csókolózott másik nővel), amikor elmondta még ő "dobott ki", mondván, hogy nem akarja folytatni.
Nagyon magamba roskadtam, nem tudtam, hogyan tovább, mert hát elég fiatalon megtapasztaltam ezt a fajta keserűséget.
Fél év után újra összejöttünk, de nem volt olyan (sajnos úgy éreztem, hogy ha nem próbálom meg újra vele, sose tudom meg, hogy működött volna e még), de hál"Istennek utána nyugodt szívvel léptem túl rajta. Ott már én mondtam ki, hogy inkább hagyjuk egymást.
Azóta is együtt van a nővel.. :)
Igazából nekem a barátok segítettek nagyon sokat, sokat voltam emberek között, próbáltam nem itthon ülni és szomorkodni. Sokat jártam szórakozni, és próbáltam nem arra gondolni, hogy "ugyan mikor leszek újra szerelmes vagy boldog" :D Sodródtam az árral. :)
Adtam magamnak pár hetet, hogy szelektáljam a dolgokat, kisírjam magam, megnyugodjak, aztán jött a "felejtés része"
Másfél év kellett mire azt mondtam, hogy jól vagyok.
Nagyon nem egyszerű a megcsalt oldalon lenni, hirtelen azt se tudod mi lesz most, kérdések sokasága fogalmazódik meg benned, de ami a nagy igazság, hogy az idő mindent megold.
Azóta már boldog kapcsolatban vagyok egy másik emberrel, akin tényleg érzem, hogy szeret. Bár ez a tüske mindig bennem marad, de meg kell próbálni bízni magunkban!
:) 22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!