Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki hogyan tudott azon túllépni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan tudott azon túllépni, hogy megcsalták?

Figyelt kérdés
Olyan tapasztalatokra vagyok kíváncsi, ahol nem bocsájtottak meg a megcsalt nők, hanem otthagyták a párjukat/férjüket és így kezdtek új életet.

2015. nov. 10. 12:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a választ. Nagy erőt adott ez most nekem, mert a Te példádból erőt meríthetek, hogy igen is tovább lehet lépni. Én is azon leszek. És remélem én is megtalálom a másik felem, aki szeret és megbecsül. :)
2015. nov. 11. 13:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem kell itt túl dramatizáli elkell hajtani a fenébe lessz másik ennyi mindig csal elöre tekinteni soha nem hátra ,ezzel élnek vissza a férfiak hogy nyafkák a nők jaj most mit csináljak ooo istenem ..mit mit ki kell dobni a fenébe nem érdemel meg nem sajnálkozni hanem örülni hogy kiderült mert újabb esély hogy jobb életed legyen minden rosszban van valami jó
2015. nov. 11. 15:34
 13/19 A kérdező kommentje:
Jó igazad van, de azért nem olyan könnyű ezen túllépni, de én sem nyavalygok...kidobom a fenébe és ennyi volt a történet
2015. nov. 11. 17:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez a beszéd had hulljon a férgese :D :D ha látja hogy erősen lépsz túl rajta és jókedvű vagy ő fog teperni és rosszul lenni érted ,de ha látja hogy össze omlasz akkor még rúg 1 et beléd lesajnál sok liba azzal rontja el soha ne add meg az örömet senkinek mindig magadat nézd mi a jó neked ...akkor nézd hogy mi a jó a másiknak ha megérdemli
2015. nov. 14. 19:10
 15/19 A kérdező kommentje:

Így tettem :D

Nem mutattam ki hogy szarul esik és mennyire ki vagyok miatta, csak leüvöltöttem a fejét és azzal faképnél is hagytam :)

2015. nov. 16. 15:35
 16/19 anonim ***** válasza:
na ez a beszéd és mostmár mosolyogj ha van közöségi oldalad és ismerösöd akkor azért is boldog szupi képeket tegyél fel :)..garantált hogy meg lesz halva érted ...:) :)
2015. nov. 17. 15:20
 17/19 anonim ***** válasza:
mintha misem történt volna a közönnyel szét alázod :) és hogy boldog vagy na aztán az a késforgatás :) adj bele mindent a képekbe :) ;)
2015. nov. 17. 15:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt kell csinálnod igy münködnek a férfiak ha megalázkodsz és kapaszkodsz érte el lök ,,,,ha neki kell teperni akkor becsül meg
2015. nov. 17. 15:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia. :) 22 éves vagyok, engem 2 és fél év után csalt meg a barátom (2x csókolózott másik nővel), amikor elmondta még ő "dobott ki", mondván, hogy nem akarja folytatni.

Nagyon magamba roskadtam, nem tudtam, hogyan tovább, mert hát elég fiatalon megtapasztaltam ezt a fajta keserűséget.

Fél év után újra összejöttünk, de nem volt olyan (sajnos úgy éreztem, hogy ha nem próbálom meg újra vele, sose tudom meg, hogy működött volna e még), de hál"Istennek utána nyugodt szívvel léptem túl rajta. Ott már én mondtam ki, hogy inkább hagyjuk egymást.

Azóta is együtt van a nővel.. :)

Igazából nekem a barátok segítettek nagyon sokat, sokat voltam emberek között, próbáltam nem itthon ülni és szomorkodni. Sokat jártam szórakozni, és próbáltam nem arra gondolni, hogy "ugyan mikor leszek újra szerelmes vagy boldog" :D Sodródtam az árral. :)

Adtam magamnak pár hetet, hogy szelektáljam a dolgokat, kisírjam magam, megnyugodjak, aztán jött a "felejtés része"

Másfél év kellett mire azt mondtam, hogy jól vagyok.

Nagyon nem egyszerű a megcsalt oldalon lenni, hirtelen azt se tudod mi lesz most, kérdések sokasága fogalmazódik meg benned, de ami a nagy igazság, hogy az idő mindent megold.

Azóta már boldog kapcsolatban vagyok egy másik emberrel, akin tényleg érzem, hogy szeret. Bár ez a tüske mindig bennem marad, de meg kell próbálni bízni magunkban!

:) 22 L

2015. dec. 11. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!