Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akit megcsaltak hogyan lépett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit megcsaltak hogyan lépett tul rajta?

Figyelt kérdés
tehát most az a helyzet hogy le kellett mennem a szüleimhez pár napra...és a párom akivel két éve vagyunk együtt és jön a baba is...most kiderült hogy egyik szomszéd kis ribivel szürögette a levet és a lány bevallotta nekem hogy csok is volt.amit a párom tagad de a lány elmondása és a szituácio teljesen valosnak és jellemzönek tünik megbeszéltük de nem tudok tul lenni rajta ...akit megcsaltak az hogyan mennyi idő után lépett tul rajta annyira hogy uyanugy szeresse a párját, vagyis ugyanugy kitudja mutatni mint azelött???

2015. okt. 15. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tettél fel még valamelyik nap ugyanilyen kérdést? Hogy elkaptad, hogy a ház előtt beszélgetett a lánnyal, s mikor kimentél elsietett a lány? Már nem emlékszem hány évesek vagytok, de lehet túl fiatal az apasághoz s nincs ott még korban, hogy ekkora elköteleződésre adja a fejét.

A csók az nem szex, viszont az már egy jel, hogy valami nem működik kettőtök közt, és ezt meg kell beszélni, hogy miért történt így, mi hiányzik neki, vagy mi vezetett ide?

Lehet letudható azzal, hogy fiatal s nem élte ki magát, mondjuk ha már közös megegyezésre vállaltátok a gyereket nem szép dolog akár fiatal akár idős.

A megcsaláson túl lehet lépni idővel, az idő enyhíti az emléket, de a tüske ott marad, a bizalom meginog s soha nem lesz ugyanolyan.

2015. okt. 15. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a szeretet és a bizalom soha nem fog visszaállni teljesen. Ezt neked kell eldöntened, hogy lezárod. Tudom milyen, pár hónapja derült ki, hogy megcsalt (1 éve sejtettem, hogy van valami), néha ki tudnám kaparni a szemét. Egyre csökken ezeknek a nehéz napoknak a száma, de a seb örökre megmarad valamennyire, a te döntésed, hogy mennyire engeded behegedni.
2015. okt. 15. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Amint megtudtam, egyből kiábrándultam, annyira csalódtam benne, és onnantól meg ugye egyenes út vezetett a szakításhoz is.

De én nem olyan helyzetben voltam, mint te, nem vártam babát és együtt sem laktunk, így azért egyszerűbb volt.

De nem tudom, hogy egyáltalán meg lehet-e bocsátani valakinek, hogy megcsalja (akár csak csók szintjén is) azt a nőt, aki az ő gyermekével várandós. Én nem biztos, hogy képes lennék rá.

Próbáljátok meg megbeszélni, hogy miért csinálta, ha az okot megérted, talán könnyebben fogadod el a történteket, és talán tudsz tenni az ellen, hogy megismétlődjön.

2015. okt. 15. 11:23
 4/7 A kérdező kommentje:
igen ugy döntöttem hogy még egy esélyt adok neki de mivel ez nagyon friss egy hetes dolog és még ki tudja mi lesz..mert itt élünk...a lány közelében , ezért hiába szeretném nemtudok olyan hamar tul lennirajta...és beszélgetni sem tudunk rolla ngyon mert dolgozik reggeltöl estig és csak hét végén van itthon akkor viszont nem akarom elbaltázni a dolgokat...probálnám abbahgyni a gondolkodást a dologrol...csak mindig mindig ez van a fejemben...és megcsokolni nem birom nem megy egyszerüen nem és ha arra gondolok hogy mi volt és ismerve a páromat mi zajlott a fejében akkor inkább megölném abban a percben...na mindegy majd lesz valahogy ha birom akkor birom...ha nem akkor meg ugyis észreveszem... :( ez van
2015. okt. 15. 11:24
 5/7 A kérdező kommentje:
igen..az ok állitollag ill. az ő állitása szerint az hogy amiota terhes vagyok aztmondja más lettem pedig nemigaz..vagy nem olyan formában mint hiszi...meg azt hiszi megcsaltam miközben nekem világéletemben ő volt az egyetlen párom... mert azt histte el akarom hagyni...mert gondolkoztam sokat magamban és azthitte azért mert nem szeretem pedig csak a kisbaba volt eszembe hogy most mi hogy legyen mit hogyan kell tennem majd ezután...és érzékenyebb lettem valoban...félreértette a szituáciokat...de ez akkor sem hatalmazza fel arra hogy egyböl mást nézzen....föleg ugy hogy nem is igaz amit hitt!! nem is beszélt rolla nekem...
2015. okt. 15. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Soha nem lesz olyan mint előtte, mert megtörtik a bizalom a szeretett.Lehet túl lendület rajta de soha nem feledd az ember de 1* alkalmat félre lehet tenni úgymond a szőnyeg alá söpörni.
2015. okt. 15. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugy h eovaltam egy honappal kesobb:-)))
2015. okt. 15. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!