Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit megcsaltak hogyan lépett tul rajta?
Nem tettél fel még valamelyik nap ugyanilyen kérdést? Hogy elkaptad, hogy a ház előtt beszélgetett a lánnyal, s mikor kimentél elsietett a lány? Már nem emlékszem hány évesek vagytok, de lehet túl fiatal az apasághoz s nincs ott még korban, hogy ekkora elköteleződésre adja a fejét.
A csók az nem szex, viszont az már egy jel, hogy valami nem működik kettőtök közt, és ezt meg kell beszélni, hogy miért történt így, mi hiányzik neki, vagy mi vezetett ide?
Lehet letudható azzal, hogy fiatal s nem élte ki magát, mondjuk ha már közös megegyezésre vállaltátok a gyereket nem szép dolog akár fiatal akár idős.
A megcsaláson túl lehet lépni idővel, az idő enyhíti az emléket, de a tüske ott marad, a bizalom meginog s soha nem lesz ugyanolyan.
Amint megtudtam, egyből kiábrándultam, annyira csalódtam benne, és onnantól meg ugye egyenes út vezetett a szakításhoz is.
De én nem olyan helyzetben voltam, mint te, nem vártam babát és együtt sem laktunk, így azért egyszerűbb volt.
De nem tudom, hogy egyáltalán meg lehet-e bocsátani valakinek, hogy megcsalja (akár csak csók szintjén is) azt a nőt, aki az ő gyermekével várandós. Én nem biztos, hogy képes lennék rá.
Próbáljátok meg megbeszélni, hogy miért csinálta, ha az okot megérted, talán könnyebben fogadod el a történteket, és talán tudsz tenni az ellen, hogy megismétlődjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!