Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt veled olyan, hogy megcsaltak téged éy ezt te
szégyellted?
Más hülyesége miatt miatt miért kéne magamat kellemetlenül éreznem?
2015. szept. 1. 16:01
2/14 A kérdező kommentje:
Én megbocsàjtottam 90%ban(csókot) ittas volt stb meg én is hibàs voltam de most mégis azt érzem hogy nem akarom senkinek elmondani hogy ez volt köztünk....nem tudom kibeszélni mert úgy érzem,hogy ez enfem is minösít
Igen volt mar, hogy megcsaltak ... de nem volt idom elgondolkodni, hogy ezert nekem kellene szegyelnem magam ... egyszerubbnek gondoltam szakitani vele es soha tobbe nem is gondolni ra. De ha az erzeseimen gondolkodnek, akkor is inkabb hanyingerem lenne es nem szegyenerzet.
2015. szept. 1. 16:04
Teged nem az minosit, hogy megcsaltak, hanem a megbocsajtas. A megbocsajtassal alkalmat adtal ra, hogy megint megcsalhasson. Valoszinu igazabol nem is erdekel a dolog, kulonben nem folytatnad.
Oreg cigany azt mondta: az a lo amelyik egyszer atussza a Tiszat, az atfogja maskor is (van igazsag a nepi bolcsessegekben)
2015. szept. 1. 16:07
Szerintem nincs a vilàgon olyan ember aki erre büszke lenne. Igen szégyelltem, mert megalàzò dolog. Szakítottam is azonnal. Azt pl sokkal jobban szégyellném ha nem lenne bennem annyi tartàs, hogy otthagyom az ilyen gerinctelen embert.
2015. szept. 1. 16:07
6/14 A kérdező kommentje:
Ha mégegyszer megteszi nem fogadom vissza.Tudom az okokat mi miéft volt és abban hogy ezt tette bőven benne van a kezem....de ha nem làttam volna rajta mennyire megbànta nem is fogadom vissza
Ha megcsal, az őt minősíti. Ha nem voltam tökéletes, akkor is meghallgattam volna, ha baja van, vagy szakíthatott volna velem. Ha megbocsátok, az engem minősít, és teljesen jogosan gondolja mindenki, hogy nem érdemlek jobbat, hiszen a megbocsátással pont ezt adtam tudtára.
2015. szept. 1. 16:10
8/14 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van de egy több éves kapcsolatot ennyiért nem dobok el
Nem szívesen beszéltem róla, mert láttam, hogy azután milyen sajnálattal teli tekintettel néztek rám. De naiv voltam, eléggé. Ma már nem tenném. ( Ja és, hogy még szebb legyen egy olyan csajjal tette, aki szinte a barátnőm volt- mind a ketten részegek voltak).
Én ezt nem kívánom senkinek, biztos vagy te ebben?
2015. szept. 1. 16:15
A dolgok megmagyarazasa nem mentesitik a tortenest, csak enyhitenek az iteleten. Pont ugy mint a birosagon. Mindegy miert csalt meg es, hogy csak kicsit. Megtortent es ha ilyen megtortent, akkor megfog maskor is (csak maximum mar nem fogja bevallani). A megcsalos jellem egy adottsag es nem megbotlas.
Gondolj csak bele, mar most szegyen erzeted van ... legkozelebb eret vagsz magadon?
2015. szept. 1. 16:19
Kapcsolódó kérdések: