Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lebuktassam a szeretőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebuktassam a szeretőt?

Figyelt kérdés
Férjem munkahelyen összejött egy családos nővel, fizikailag csak csók volt, de szerelemféle volt közöttük. Együtt maradtunk, és úgy érzem jó felé haladunk, úgy látom férjem tényleg befejezte a nővel. De motoszkál a gondolat hogy valahogy tudassam a csaj férjével milyen egy álszent nő a felesége. Ti elmondanátok? Egy névtelen emailre gondoltam. Csúnya dolog a bosszúállás, de megérdemelné hogy ő is szenvedjen kicsit. Vélemények?

2015. okt. 19. 12:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen helyzetben lennék, arra koncentrálnék, hogy - ha már a férjemmel akarok maradni - neki meg tudjak bocsátani, és a mi kapcsolatunk minél jobb legyen, és nem próbálnék meg bárki más életébe beleavatkozni, pláne nem úgy, hogy a névtelenség leple mögé rejtőzöm. (Ha nagyon meg akarnám tenni valamiért, akkor felvállalnám őszintén, mert a névtelenség mögé rejtőzést őszintén szólva nem érezném gerincesnek, függetlenül attól, hogy ők ketten mit tettek a párjuk háta mögött, mert nem hozzájuk képest akarok tisztességes lenni, hanem a saját értékrendemhez mérten.)

Értem persze, hogy könnyebb másra haragudni és mást hibáztatni a történtekért, mint azt, aki neked valaha hűséget fogadott, vagy esetleg azzal a kérdéssel őszintén szembenézni, hogy te mit tehettél volna, illetve mit tehetnél azért, hogy a kapcsolatotok minden téren olyan jó legyen, ne és laposodjon el, hogy a férjed ne akarjon más irányba nyitni.

De egyébként lehet, hogy lenne egy olyan hozadéka annak, amit fontolgatsz, hogy végleg kimozdítana benneteket a holtpontról, vagy legalábbis egy valamilyen mértékig bizonytalan helyzetből, mert egyáltalán nem kizárt, hogy az ő házasságuk is megingott már, a férj esetleg szívesen megválna tőle, (akár neki is lehet szeretője, vagy kacsintgathat már kifelé egy ideje), de - esetleg pont a nő kiszolgáltatott anyagi helyzete miatt - nincs szíve szakítani, válni, de ha kiderülne, hogy a felesége mással flörtöltetett komolyabban, illetve gyakorlatilag összejött valakivel a munkahelyén, ahogy fogalmaztál, az esetleg megadhatná a végső lökést (vagy szimplán egy ürügyet) ahhoz, hogy lapátra tegye a feleségét, aki így újra rástartolhatna a férjedre, ha a szexuális és/vagy egyéb vonzalom eleve megvan köztük.

2015. okt. 19. 13:29
 12/35 A kérdező kommentje:
A férjem is hibás és én is ez egyértelmű. De a nő nem bűnhődik hanem éli a kis életét mindenki más szenved. Ez igazságtalan számomra. Ha kidobna a férje és próbálkozna férjemnél legalább kiderülne férjem valóban befejezte e vele. Ettől nem félek. Ha a nő kellene neki akkor menjen. Inkább mint muszájból legyen mellettem.
2015. okt. 19. 13:46
 13/35 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ritka kicsinyes húzás volna. Nem mentegetni akarom egyik felet sem, nem akarom legitmálni a vislekedésüket, még lehet, hogy meg is érdemelné, de szerintem tudsz te ennél nagyvonalúbb is lenni.
2015. okt. 19. 13:47
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés. Tapasztalatból mondom, hogy a lebuktatás annyiból olaj a tűzre, hogy jobban összehozza a hűtlen feleket (közös ellenségkép miatt, plusz azért, mert üldözik a szerelmüket).

Amúgy meg azért is kár bemártani a csajt, mert egyszer úgyis lebukik, ha ilyen az életmódja, nem kell önkéntes jótevőnek lenni. Meg hát nem látsz bele az életükbe. Lehet hogy a férje ugyanúgy csalja például. Érettebb gondolkodásra vall szerintem, ha hagyod!

2015. okt. 19. 14:06
 15/35 anonim ***** válasza:
65%
Igen buktasd le. Ez nem bosszúállás, ne azért tedd. A nő férjénekjogában áll tudni. Becsülketes dolog lenne tőled, ha elmondanád.
2015. okt. 19. 14:33
 16/35 anonim ***** válasza:
60%
De szánalmas vagy, "a nő nem bűnhődik"... Nevetséges ez a gondolkodásmód és mindig is irritáltak az ilyen emberek. Ha neked szar, akkor legyen a világon mindenkinek az? Nőj már fel... és a nő férje? Ő is kiérdemelte a szemedben, hogy szenvedjen? A saját kapcsolatoddal törődj, semmi jogod beleszólni mások életébe!
2015. okt. 19. 15:42
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben voltam, mint a nő férje, de itt nem csak csók volt és engem senki nem avatott be. Évek múlva csak kiderült, el is váltunk és én azóta is elveszettnek érzem azokat az éveket. Akik szerint nem szabad elmondanod, azok nem érzik belülről a szituációt. Igenis szívességet teszel a férjnek, ha elmondod.
2015. okt. 19. 17:31
 18/35 A kérdező kommentje:
Szánalmasnak nem érzem magam. Nem mindenkire haragszom csak egy (ill.kettő férjemmel) személyre magamon kívül. Ha a jogosság kérdésébe belemegyünk, visszakérdezhetnék hogy neki volt joga ahhoz amit velem és a gyerekemmel tett? Szerencsétlen fiam látta hogy min megyünk keresztül, őt is megviselte. Tudta a nő mit csinál és bele×art mindenki érzéseibe a férjemmel karöltve. Az utóbbi megbűnhődik legalább. Akkor én miért kéne hogy rendes legyek? Minden jogom meglenne beleszólni de egyenlőre nem teszem.
2015. okt. 19. 17:33
 19/35 anonim ***** válasza:
Ugyan ebben a helyzetben voltam, én elküldtem a férjnek a nő blogját, mivel gondosan vezette, hogy mit csinált a férjemmel. Ő pusztán "szeretetből" elküldte nekem, én meg a férjének. Persze én egyből egy lelketlen nő voltam. Sajnos a férjének nem volt úgy beállítva a fb profilja, hogy megkapja a levelem, így a levegőben maradt. Egyszer úgy is lebukik, nem a férjem volt az első, akivel megcsalta a férjét.
2015. okt. 19. 17:38
 20/35 anonim ***** válasza:
46%

"hogy neki volt joga ahhoz amit velem és a gyerekemmel tett? Szerencsétlen fiam látta hogy min megyünk keresztül, őt is megviselte."

Az különösen sajnálatos, ha a (nem tudom, hány éves) gyereketek is megsínylette, ami történt. De arra szerintem érdemes lenne őszintén válaszolnod magadnak, hogy az, hogy tudomást szerzett az apja afférjáról, az kinek a döntése volt?

A szerető mondta el neki?

Az apja?

Esetleg te?

Aki elmondta neki, az vajon milyen megfontolásból, milyen szándékkal tette?

2015. okt. 19. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!