Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt nők! Ti tartotok szeretőt? Ha igen, miért?
Igen. Nincs párkapcsolatom, most nem találok igazán hozzám illő férfit. A szexre pedig szükségem van. 1 férfitól jobb, biztonságosabb a szexet megkapni, mint minden alkalommal mástól.
L21
Ha épp nem lenne senkid, szólj bátran! ;)
Igen.
Szar, ingermentes szex(10 perc előjátékkal együtt, szinte kizárólag lovagló), többszöri könyörgés után sem hajlandó változtatni.
Aztán mikor emiatt kitört a veszekedés (az volt az utolsó veszekedésünk) hozzámvágta, hogy keressek szeretőt.
Szóval tulajdonképpen ő adott rá engedélyt.
Igen, különösebben büszke nem vagyok rá, de jelenleg szerintem depressziós vagyok, nagyon a földön... Kedves velem az a pasi, a szerető, kizökkent.
Akivel elvileg "párkapcsolatban" vagyok, amellett elhanyagolva érzem magam... azért vagyunk együtt, mert őbelé szerelmes vagyok, de ő az a tipikus férfi, aki nem úgy mutatja ki az érzéseit, ahogy egy nőnek jó... hiába kértem.
Ez a szerető nőiesebb valahogy, megért jobban. Ő is párkapcsolatban van, ahol nem kapja meg azt, amire vágyik. Mégis mindketten a párunkat szeretjük. :'(
Hasonló okból mint az egyes. Elváltam, nem csalok senkit, de egy párkapcsolathoz több kell és még ne is állok rá készen a válás után. így most van egy szeretőm akivel kielégítjük egymás minden igényét.
N 37
Nem. Az előző kapcsolatomban tartottam a végén, de az egy kalap sz*r volt így utólag belegondolva. (9. év amiből legalább 4 szenvedés volt)
Most minden nagyon rendben van, de ehhez nekem is fel kellett nőni. Bár nem aktuális, de lehet manapság inkább választanám a hármasban felállást, mint a szeretőt ha annyira kellene egy kis plusz izgalom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!