Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felnőtt nők! Ti tartotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt nők! Ti tartotok szeretőt? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2015. szept. 21. 18:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Igen. Nincs párkapcsolatom, most nem találok igazán hozzám illő férfit. A szexre pedig szükségem van. 1 férfitól jobb, biztonságosabb a szexet megkapni, mint minden alkalommal mástól.

L21

2015. szept. 21. 18:17
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Ha épp nem lenne senkid, szólj bátran! ;)

2015. szept. 21. 18:22
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem tartok, humánusabb vagyok másokkal, s magammal is.
2015. szept. 21. 18:28
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Sosem csaltam, nem is fogok. Attól többre tartom magam... 30/
2015. szept. 21. 18:30
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Igen.

Szar, ingermentes szex(10 perc előjátékkal együtt, szinte kizárólag lovagló), többszöri könyörgés után sem hajlandó változtatni.

Aztán mikor emiatt kitört a veszekedés (az volt az utolsó veszekedésünk) hozzámvágta, hogy keressek szeretőt.

Szóval tulajdonképpen ő adott rá engedélyt.

2015. szept. 21. 20:26
 6/14 anonim ***** válasza:
27%

Igen, különösebben büszke nem vagyok rá, de jelenleg szerintem depressziós vagyok, nagyon a földön... Kedves velem az a pasi, a szerető, kizökkent.

Akivel elvileg "párkapcsolatban" vagyok, amellett elhanyagolva érzem magam... azért vagyunk együtt, mert őbelé szerelmes vagyok, de ő az a tipikus férfi, aki nem úgy mutatja ki az érzéseit, ahogy egy nőnek jó... hiába kértem.

Ez a szerető nőiesebb valahogy, megért jobban. Ő is párkapcsolatban van, ahol nem kapja meg azt, amire vágyik. Mégis mindketten a párunkat szeretjük. :'(

2015. szept. 21. 21:13
 7/14 anonim ***** válasza:
16%
3-as vagyok, köszönöm a helyesléseket. Örülök, hogy érett nők gyűltünk össze erre a kérdésre :) Egyetértek azza, hogy valóban nagyon rövid az előjáték és maga az aktus is, majd összebújás szinte alig van. Ha együtt vagyok egy sráccal, akkor legyen olyan, hogy teljesen kikapcsoljuk egymást közben és kellőképpen, Beleadóan szeretgetjük egymást :)
2015. szept. 21. 21:27
 8/14 anonim ***** válasza:
42%
Nem, párom van. Mondjuk igaz, hogy minden téren elégedett vagyok vele meghát, szeretem is.
2015. szept. 21. 22:15
 9/14 anonim ***** válasza:

Hasonló okból mint az egyes. Elváltam, nem csalok senkit, de egy párkapcsolathoz több kell és még ne is állok rá készen a válás után. így most van egy szeretőm akivel kielégítjük egymás minden igényét.

N 37

2015. szept. 21. 22:29
 10/14 anonim ***** válasza:
30%

Nem. Az előző kapcsolatomban tartottam a végén, de az egy kalap sz*r volt így utólag belegondolva. (9. év amiből legalább 4 szenvedés volt)

Most minden nagyon rendben van, de ehhez nekem is fel kellett nőni. Bár nem aktuális, de lehet manapság inkább választanám a hármasban felállást, mint a szeretőt ha annyira kellene egy kis plusz izgalom. :)

2015. szept. 21. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!