Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, hogy egy hackercsoport feltörte majd nyilvánosságra hozta egy szeretőt kereső oldal névsorát?
Vajon erkölcsi harcosok lennének, vagy éppen egy szemét banda akik kiadták az ilyen emberek névsorát?
"Vajon erkölcsi harcosok lennének, vagy éppen egy szemét banda akik kiadták az ilyen emberek névsorát?"
Valahol a kettő közt.
Szerintem így akartak hírverést csinálni magukat.
Egyébként, jól tették :)
Én is ezt tettem volna a helyükben!
Aki bűnös az bűnhődjön!
Szerencsére sem én, sem az ismerettségi körömből senki nincs a listán, így a véleményem maximálisan objektív, érzelmektől mentes lehet, és nyugodt szívvel mondhatom azt, hogy így jártak.
Amúgy, én nem tudom, erkölcsi harcosnak számít-e az, aki hűtlenkedő emberek titkát őrzi, szerintem messze van az attól. Szemét bandának sem tartom őket, még ha én valószínűleg nem is csináltam volna ilyet.
De azért aki a neten üzekedik, az ne lepődjön meg, hogy egyszer ez nyilvánosságra kerül vagy valamilyen formában rossz fényt vet rá. Lehet egy oldal akármilyen szupertitkos, mindig lesz valaki, aki elfogadja a kihívást, és feltöri, aztán meg az ő jóakaratára vagy bízva. Ez esetben a hackerek úgy döntöttek, hogy igazságot szolgáltatnak, tudják meg a megcsalt férjek/feleségek, miféle emberrel élnek együtt. Őszintén szólva, amellett, hogy semmi közöm hozzá és olyan mélyen nem foglalkoztat (vagy érdekel) a téma, én egyetértek a hackerekkel. Jól tették.
Ja, és még egy gondolat. Nem, nem tartom őket erkölcsösnek. Nem csak mert más emberek privát információit megszerzik és közkinccsé teszik, az a kisebb baj. A házasságtörők ne szentek és ártatlan áldozatok.
De képzeljétek el, ha vannak valós adatok, hány házasság mehet tönkre. Van aki élete végéig csalja a párját. Szemét alak? Igen. De ott a gyerek meg minden. Biztos hogy mások állóvizének felkavarása erkölcsi harc? Megkérdeznétek a friss válás után a gyerekeket is, hogy ők mit gondolnak?
Javaslom olvasásra Ibsen Vadkacsa című színművét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!