Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, hogy egy hackercsoport feltörte majd nyilvánosságra hozta egy szeretőt kereső oldal névsorát?

Figyelt kérdés

[link]

Vajon erkölcsi harcosok lennének, vagy éppen egy szemét banda akik kiadták az ilyen emberek névsorát?

2015. aug. 21. 14:34
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

9.

"Az e-mail címek és címek mellett banki adatokat is tároltak, mivel az oldalon különböző elsőbbségi szolgáltatásokat is lehetett vásárolni."

Azért banki adatokat már nehéz kamuzni...

2015. aug. 21. 17:03
 12/34 anonim ***** válasza:
Okés, nem tudom, én nem ismerem ezeket az oldalakat, de sima szex társkeresőn voltam már fenn, ott kamu adatokkal szokott mindenki regelni.
2015. aug. 21. 17:11
 13/34 A kérdező kommentje:

12.

Nyilván ez egy igényesebb oldal, ahol könnyebben is lehet talán szeretőt találni, viszont ennek ára van pl banki adatok, mert szolgáltatást fizetsz stb, de így már nem tudsz kamu maradni max anonim, de amint látszik nem mindig tudsz anonim maradni :P :D

2015. aug. 21. 17:19
 14/34 anonim ***** válasza:
72%

Már megint ez a jaj, szegény gyerekek... Igen szegények, de nem akkor is azok, amikor anya\apa belebetegszik, mert sejti, hogy megcsalják? Az jó a gyereknek? Vagy komolyan azt hiszi valaki, hogy máshogy nem derülne ki? És akkor a megcsalt félnek a gyerekek miatt fel kellene magát àldozni? Ezért nem lesz gyerekem soha, Milyen becsmérlést kapnék az emberektől, ha ott merném hagyni a hűtlen férjem, hát nem gondolok a gyerekre? Nem...

Amúgy jól tették!

2015. aug. 21. 18:18
 15/34 anonim ***** válasza:
45%
Én egyáltalán nem mondtam azt hogy a gyerekeknek jó az ha az egyik szülő csalja a másikat. De amiről nem tudnak az nem fáj. És sok minden nem derül ki, vagy később derül ki. De nehogy már egy idegen ember felelőtlen döntése legyen ez....
2015. aug. 21. 18:22
 16/34 A kérdező kommentje:

"De nehogy már egy idegen ember felelőtlen döntése legyen ez...."

A felelőtlen döntés nem ez volt, hanem amikor regisztrált a kedves apuka

2015. aug. 21. 19:08
 17/34 anonim ***** válasza:

Egyelőre nem jött be az oldal, úgyhogy elméletben tudok nyilatkozni:

1. aki járt társ-/partnerkereső oldalon, az tudja, hogy ott mindenféle szándékkal vannak fenn embreek. Vannak ugyan, akik házasok és titokban, a társuk becsapásával keresnek valakit, barátot, barátnőt, szexpartnert, szerelmet, újabb feleséget/férjet, stb., de vannak egyedülállók is. Namost velük szemben tisztességtelen a dolog, mert a legszenzitívebb adataikat teszed nyilvánossá, amik senkire nem tartoznak, csak a leendő partnerükre.

A csalók esetében persze a közösség érdeke, hogy lebukjanak, milyen jellemek. Nincsen ugyanis párkapcsolati erkölcs külön és üzleti erkölcs; ezek az emberek minden embertársukkal szemben megengedik maguknak a valóság elferdítését a saját érdekükben.

2. Itt nem kell polgári neveket megadni a regisztrációkor, inkább a reglapok tartalma az, ami alapján rá lehet ismerni valakire.

2015. aug. 21. 19:48
 18/34 anonim ***** válasza:
13: Lehet mobilról is feltölteni a díjakat. Én nem csalok meg senkit, de mégis fordítottam rá gondot, hogy a mobilüzlet nevére aktivált SIM-kártyákat vegyek és azzal csináljam az előfizetést. Egyébként apróhirdetésben lehet venni aktivált SIM-kártyákat, amik más személyek nevére vannak aktiválva, illetve családon belül sokszor csak egy valakinek a nevére van bankszámla, úgyhogy olyanokat is meghurcolhat az ilyen nyilvánosságra hozatal, akiknek még csak tudomásuk sincs az adott partnerkereső oldal létezéséről.
2015. aug. 21. 19:52
 19/34 anonim ***** válasza:
Meg is érdemelték a lebukást. Egyrészt azért mert elítélem a hűtlenséget. Másrészt aki annyira hülye hogy ilyen oldalon keres szeretőt (ahol utána lehet nézni), ráadásul az igazi adatait használja, az is megérdemli az ostobasága miatt.
2015. aug. 21. 21:36
 20/34 anonim ***** válasza:

Ez a téma szürke.

Oké, ott az első, hogy bűnhődjenek akik bűnösök.

De viszont! Ez olyan mértékű beleavatkozás mások intim szférájába, amihez senkinek sincs joga.

2015. aug. 21. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!