Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, hogy egy hackercsoport feltörte majd nyilvánosságra hozta egy szeretőt kereső oldal névsorát?
Vajon erkölcsi harcosok lennének, vagy éppen egy szemét banda akik kiadták az ilyen emberek névsorát?
23: Nem kell úgy tenni, mintha ez a sztori a hazugokról szólna!
Kit érdekel a hazugok lelkivilága!
Az áldozataikról van szó!
Vannak körülöttük sz számmal emberek, akiket a hűtlenkedők tönkretettek a hazugságaikkal, olyanok, akik ÁRTATLANOK!
Őnekik kijár az igazság és a jóvátétel!
Hovatovább - mint már írtam - nincs külön párkapcsolati jellem és az élet többi területére vonatkozó jellem. Aki hazug, az mindenkivel szemben MEGENGEDI MAGÁNAK az átveréseket. Az élet többi területén velük érintkezőknek is figyelmeztetés, hogy jó az ilyen jellemtelenekkel vigyázni.
Ejnye de könnyen ítélkezünk mások felett. Anélkül, hogy tudnánk kik ők, hogy élnek. Majd kérdezd meg azokat a gyerekeket akiknek a kedvéért a szülők még együtt maradtak volna mondjuk amíg felnő, leérettségizik, hogy miért lett nagy balhé és miért váltak el hamarabb.
Áldozatok? A gyerekek azok, akik azt szeretnék hogy a szüleik együtt legyenek akiket csak az érdekel, hogy anyával és apával nőjenek fel.
A csaláshoz három ember kell. Egy percig ne ringasd magad abban a hitben, hogy a kialakult dinamikáért nem felelős mindhárom fél.
Én valamilyen szinten jobbnak tartom hogy valaki csak szeretőt keres mint hogy még egy harmadik nőt is hülyítsen és annak is hazudjon.
Én végül is a válás és nem a megcsalás mellett döntöttem, de azóta is cipelem annak a terhét, hogy én lettem az aki szétrobbantotta a házasságot kisgyerekkel. Az hogy hat éve nem szexelünk, kissé kiborított. Még a volt férjem is azt sugallta felém, hogy nem tudtam volna ezt diszkréten elintézni hogy minden nyugiban maradjon? Most ő menjen el? Hát nem tudom. Csak azon tűnődök, hogy talán vannak olyan párok akiknél ez tűnik megoldásnak, sok helyen a válás anyagilag is tönkreteszi őket - és mindkettejüket plusz a gyereket is!!!!
Nem lehet, hogy nem kéne ítélkeznetek idegen emberek életéről? Nem lehet hogy mindez az ő dolguk és majd idővel elrendezik?
27: "Ejnye de könnyen ítélkezünk mások felett. Anélkül, hogy tudnánk kik ők, hogy élnek."
Tényleg úgy hangzott a hozzászólásom, mint egy nem érintett, nem kárvallott személyé?
Pontosan tisztában vagyok vele, mit okoz az ilyen magatartás mind a környezetnek, mind a munkatársaknak, mind a gyerekeknek, és JOGOM van van hozzá, hogy NE VERJENEK ÁT, és tegyenek jóvá a szélhámosok mindent, amit evvel nekem okoztak!
27: "Még a volt férjem is azt sugallta felém, hogy nem tudtam volna ezt diszkréten elintézni hogy minden nyugiban maradjon?"
Tudod, vannak olyan emberek, akinek ezek a szempontok messze eltörpülnek az igazság, személyes döntési szabadságuk, a szeretet és becsületesség igénye mellett. Ők mind előbb akasztanák fel magukat, mint hogy csalókkal bármilyen (pl. munkatársi, de pláne házastársi vagy szülő-gyermeki) viszonyban legyenek, akár csak egy bolygón éljenek. Annál fájdalmasabb számukra nincs, mint hogy ilyen velük megtörténik. A kifejezés, hogy valaki kígyót melenget a keblén, fejezi ki legjobban a dolgot.
Az kizárt, hogy egy ember sincs azok között ilyen, akivel a csalók érintkeznek, akiket a hazugságaikkal rabságban tartanak.
"A gyerekek azok, akik azt szeretnék hogy a szüleik együtt legyenek akiket csak az érdekel, hogy anyával és apával nőjenek fel. "
Ez a valósággal tökéletesen ellentétes feltételezés.
Azok győzködik magukat ezzel, akik a felnővést, saját lábra állást megspórolandó menekültek házasságba, és szeretnék továbbra is ezt megúszni. Rengeteg érvük van rá, hogy mi mindent viseljenek el a "házasságban", ami embertelen, csak hogy ne kelljen felnőniük, saját otthont teremteni egyedül, egzisztenciát felépíteni, stb.
A tipikus "balerina lehettem volna, de férjhez mentem"-jellemek.
Aki autonóm, az vissza tud menni a saját lakásába vagy a szüleihez és élni tovább úgy, mint a házasságkötés előtt, annak nem kérdés, hogy megvédi magát attól az embertől, aki a szerelmi partnere kéne legyen, de csak megalázza ehelyett, megvédi a gyerekeit attól, aki példaképe a gyerekeknek, de rossz példát mutat nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!