Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Van ilyen kettős érzés?
Segítsetek,kérlek.
21 éves a barátnőm,4 éve vagyunk együtt. Hogy van az,hogy szeret,imád,velem tervezi a jövőt,de közben másokkal flörtöl,szívesen veszi az utalásaikat (persze mindnek van barátnője) és volt már 2 csók is,2 emberrel?
Azt mondja,ha egyből elutasító lenne,nem barátkozna vele senki sem...
A baratnod nobol van rs elvezi,hogy jatszadozhat mas ferfiakkal meg azt,hogy korul rajongjak. Amig nem csal meg es huseges hozzad addig szerintem ez nem baj
En is szoktam csinalni ( csak a flortolest semmi mast) a baratom tud is rola, es megbeszeltem vele ha zavarja abbahagyom. Ha teged zavar a dolog akkor nem bizol teljesen a baratnodben, jerd meg hogy ne csinalja es kesz.
18/L
Két emberrel is csókolózott a hátad mögött csak azért hogy barátkozzanak vele?
És még kérdezel?
Nem tudom, hogy te vagy-e nagyobb gáz vagy a riherongy.
Megérdemlitek egymást
Nem tudom, hogy felétek hogyan barátkoznak, de én csókolozni nem szoktam a fiú barátaimmal. Főleg, ha van párkapcsolatom.
Az nagy baj, ha valakiben kettős érzések vannak, az általában azt jelenti, hogy valami mégsem működik úgy a párkapcsolatban.
Ennyire ne legyél birka légy szíves, mert szerintem kicsit hülyére vagy véve. Mondjuk, ha ez nektek még belefér, akkor nem szóltam egy szót sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!