Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tennétek azért, hogy ebből az egészből legyen valami?
Van egy férfi az életemben, akit kb. 3 éve ismertem meg, pont akkoriban, amikor a barátnője megcsalta (több férfival is lefeküdt) és szakított vele. Hamar jóban lettünk, de én sokáig nem foglalkoztam vele, volt más, akivel randiztam, elutasítottam sokáig, de sosem durván. A jó viszony mindig is megvolt köztünk. Azóta sokat komolyodott, és kb fél éve el is kezdtünk randizni (nem történt semmi, csak pár találkozó), de a régi nő ismét a képbe került, össze is jöttek, azóta együtt vannak. Kb. fél évig egyáltalán nem beszéltünk, csak max. szakmai dolgokról. Az elmúlt egy hónapban azonban elkezdtünk egymáshoz közel kerülni. Többször buliztunk együtt, sok ölelés, egy majdnem csók.. Keresi a társaságom és én is az övét. De nem szeretnék harmadik lenni és ő is nagyon jó ember, sosem csalná meg a barátnőjét.
Összezavart ez az egész, kíváncsi vagyok mi lesz belőle, ők együttmaradnak-e, később esetleg lehet-e esélyem.. Persze egy jól működő kapcsolatba meg pláne nem másznék bele.
Mit tennétek a helyemben?
sosem csalná meg a barátnőjét, mással majdnem csók....
Csak számomra ellentmondásos ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!