Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a nőről, aki védekezés nélkül szexel mindenkivel, hogy gyereke legyen és bepalizik egy férfit, aki házasságban él, hogy ő legyen a gyereke apja?
Nem sok jót, de nem akarom, hogy kitiltsanak.
Nekem a jelenlegi párom is hasonló...
6 éve szakítottam vele, pár hónap múlva azt hazudta, hogy terhes, visszafogadtam, utána nem védekeztünk akkor már tökmindegy alapon, utólag némi matekkal kiderült, hogy utána esett teherbe...
Mellette maradtam, mert a gyereket semmiképp nem akartam elveszteni és rettegek, hogy nem vihetném magammal.
Tavaly is eljátszotta... egyszercsak szólt, hogy terhes, mert már nem szedi a tabit, most van 2 gyönyörű gyerekünk meg egy megkeseredett életem amiben csak ők nyújtanak örömöt.
Nem tudom mit lehetne tenni ilyen helyzetben. Sajnos neki sokkal jobb a családi háttere nagyon félek, hogy ha lelépnék neki ítélnék a gyerekeket. Abba belerokkannék.
Válj el a többi meg ne érdekeljen. A végén összejön az exférjeddel. Megérdemlik majd egymást.
Gerinctelen dolog, amt a nő művel(t), de igázából ugyan mindegy ki mit mond rá, a dolog megtörtént, a férjedet nem erőszakolta meg, csak komplett idiótát csinált belőle.
Ha beindult a válási folyamat, legalább jó úton halad ez az egész, mert ideje lezárni. Járja mindenki a saját utját és vállalja a tetteiért a jövetkezményeket. 25L
DNS nelkul csak egy balek vallal el egy gyereket akinek az apja a Janos meg a varos lehet.
Ezt azert mond meg a ferjednek.
A no majd megkapja amit erdemel az elet szepen rendbeteszi ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!