Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiúk/lányok szerintetek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok szerintetek ez megcsalás? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Elmondom a történetet,de legyetek szívesek ne engem kezdjetek el minősíteni,hanem inkább a kérdésre válaszoljatok h mit gondoltok.

Van egy pasi,felnőtt,most(40 evesen) születtett gyereke a feleségétől akivel mar vagy 10 éve együtt vannak. Köztünk (elmultam 18) úgy nagyjából 1 éve van valami definiálhatatlan viszony/kapcsolat/nemtommi. Az elején nekem ő eszembe se jutott mint pasi,de ő kezdeményezett és elkezdtünk elég sűrűn találkozgatni,ide menni-oda menni. Ezalatt az 1 év alatt annyit beszélgettünk,úgy mgismertük egymást mintha már együtt lennénk több éve. Már minden volt,többször is nyilvános helyeken ilyen-olyan petting,mindig nagyon forró ölelés,csók,nyakra puszi stb. Már éppenhogy csak arról nem beszéltünk,hogy kinek mi a kedenc póza és emellé kialakult egy elég szoros kötődés,mert már legalább 50szer megbeszéltük h jó ez nem megy mert annyira vonzódunk egymáshoz, akkor nem találkozunk...de aztán valahogy mindig visszataláltunk..És azért mondom h nyilvános helyen,mert egyszer volt fent nálam még az elején és mihelyt elindult vmi,konkrétan felugrott és elszaladt :D Tehát ez megy már 1 éve,hogy már legalább 100szor volt ilyen,hogy 1 kis vékony hajszálnyira voltunk a szextől,de azt már csak azért sem.(Leginkább ennek az az oka h bevallottan fél a dologtól,nagyon alacsony önbizalom,nagyon durva kisebbrendűségi érzés)... Mondjuk igaz h a dolog kezdetétől kb félévig az volt a deal,hogy csak forró ölelés,semmi más.. Aztán így a kövi félév alatt eljutottunk odáig h petting,de no szex... De tartok attól h ez így is marad mert nagyon vicces volt pl múltkor is ott volt a kezem a combján meg hát feljebb is,és elmondta 5 perc leforgása alatt 3szor h "be vagyok szarva" :D :D

vélemény? :D

2015. okt. 3. 19:08
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
48%
Tipikus életközépi válság a férfiaknál. Még be kell bizonyítanom, hogy a 20 éveseknek is bejövök. Ha elmúlik, hírét sem fogod hallani. Sosem értem meg az embereket, hogy miért jó másodhegedűsnek lenni. Legalább neked legyen eszed, már, ha egy 40 évesnek gyereknek nincs.
2015. okt. 13. 12:26
 32/38 anonim ***** válasza:
Nyomorékok vagytok.
2015. okt. 24. 00:11
 33/38 anonim ***** válasza:
Azon csodálkozok, hogy hagyod magad becsapni. Ez abszolút megcsalás és még ráadásul magadat is megalázod. Valószínűleg sosem lesz köztetek több, ez meg nem tudom kinek jó. Ez kb. olyan, hogy egy csajjal felizgatjuk egymást és hirtelen ott hagyjuk egymást a p....ába, utána meg megyek haza a feleségemhez? Az milyen gáz!
2015. okt. 24. 16:27
 34/38 anonim ***** válasza:
Természetesen megcsalás. Tudnék mit mondani, de mivel kérted nem minősítek senkit sem.
2015. okt. 24. 17:28
 35/38 anonim ***** válasza:
Mit akarsz te ettől a vén embertől???
2016. febr. 13. 22:19
 36/38 anonim ***** válasza:

megcsalás.

és neked is van benne felelősséged

2016. ápr. 2. 22:56
 37/38 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. dec. 26. 06:34
 38/38 anonim ***** válasza:
Hát ha valaki amiatt nem tud kiábrándulni a másikból, mert a feleségével és a gyerekkel ezt el tudja játszani, akkor majd kiábrándul, amikor vele teszik meg ugyanezt. Aztán majd gondolkodik rajta, h fiatalabb, meg jobb nő, mint amit ez a fereg érdemelne, de mégis gerinctelen módon bánt veled a királynői imádat helyett.
2016. dec. 26. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!