Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiúk/lányok szerintetek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok szerintetek ez megcsalás? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Elmondom a történetet,de legyetek szívesek ne engem kezdjetek el minősíteni,hanem inkább a kérdésre válaszoljatok h mit gondoltok.

Van egy pasi,felnőtt,most(40 evesen) születtett gyereke a feleségétől akivel mar vagy 10 éve együtt vannak. Köztünk (elmultam 18) úgy nagyjából 1 éve van valami definiálhatatlan viszony/kapcsolat/nemtommi. Az elején nekem ő eszembe se jutott mint pasi,de ő kezdeményezett és elkezdtünk elég sűrűn találkozgatni,ide menni-oda menni. Ezalatt az 1 év alatt annyit beszélgettünk,úgy mgismertük egymást mintha már együtt lennénk több éve. Már minden volt,többször is nyilvános helyeken ilyen-olyan petting,mindig nagyon forró ölelés,csók,nyakra puszi stb. Már éppenhogy csak arról nem beszéltünk,hogy kinek mi a kedenc póza és emellé kialakult egy elég szoros kötődés,mert már legalább 50szer megbeszéltük h jó ez nem megy mert annyira vonzódunk egymáshoz, akkor nem találkozunk...de aztán valahogy mindig visszataláltunk..És azért mondom h nyilvános helyen,mert egyszer volt fent nálam még az elején és mihelyt elindult vmi,konkrétan felugrott és elszaladt :D Tehát ez megy már 1 éve,hogy már legalább 100szor volt ilyen,hogy 1 kis vékony hajszálnyira voltunk a szextől,de azt már csak azért sem.(Leginkább ennek az az oka h bevallottan fél a dologtól,nagyon alacsony önbizalom,nagyon durva kisebbrendűségi érzés)... Mondjuk igaz h a dolog kezdetétől kb félévig az volt a deal,hogy csak forró ölelés,semmi más.. Aztán így a kövi félév alatt eljutottunk odáig h petting,de no szex... De tartok attól h ez így is marad mert nagyon vicces volt pl múltkor is ott volt a kezem a combján meg hát feljebb is,és elmondta 5 perc leforgása alatt 3szor h "be vagyok szarva" :D :D

vélemény? :D

2015. okt. 3. 19:08
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
nos igen ez mar ott van hogy megcsalta a parjat es ebbol kikell lepni mert ezt nem szabad folytatni ra megy egy csalad. ugyanakkor teged is megtudlak erteni hogy miert? mert en is atestem ezen. itt leveleztem valakivel de mi soha nem talalkoztunk csak itt beszelgsmettunk es kepet csereltunk. majd egy evig beszeltunk napi 8 oran keresztul teljesen megismertuk egymast es mikor kertem talalkozzunk azt mondta hogy nem. tudod miert? mert tudta hogy en szeretem de o hazas es nem viszonozhatja sosem . meg egy alkalom sem fert bele velem( massal megteszi alkalom adtan) . nem beszeltunk aztan mar honapokig hiaba kerestem nem irt azt hittem belepusztulok de belattam es megertettem ot miert nem akarta. ezt azert meseltem ek hogy jtt most neked kell ugyan ezt tenned. hagyd a csaladjaval es te szakicsd meg a kapcsolatot.
2015. okt. 4. 06:39
 22/38 A kérdező kommentje:
hat azert egy ilyen online dolog h nem is talizatatok,teljesen mas szitu mint ez :D
2015. okt. 4. 17:38
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalás. Mivel azt kérted ne minősítsünk, ezért képzeld oda, amit gondolok.
2015. okt. 4. 21:09
 24/38 anonim ***** válasza:
91%
Mennyire csodálatos, hogy itt vigyorogsz 18 évesen miközben vered szét valakinek a családját, ganyé alak az a pasas is, de rólad se lehet nagyon mást mondani.
2015. okt. 4. 21:25
 25/38 anonim ***** válasza:
Ez már viszony! Mindegy az hogy egy éjszakás kaland vagy hosszú távú kapcsolat, vagy csak flörtöl valaki, ez a megcsalás. Addig nincs baj míg szerelmes nem lessz az egyik fél ha igen akkor van a szakítás családi botrány! Arra vigyázz hogy nehogy szerelmes legyél, vagy már az vagy?
2015. okt. 6. 12:10
 26/38 A kérdező kommentje:
igen,én már ezen a szakaszon túl vagyok :D
2015. okt. 6. 20:00
 27/38 anonim ***** válasza:
Attól is függ milyen petting volt köztetek? És hányszor?
2015. okt. 7. 14:46
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy függ attól, 3 választ elolvasol s tiszta, hogy a kis ribivel csalja a gyökér pasi a feleségét.
2015. okt. 7. 14:50
 29/38 A kérdező kommentje:

Kössz :D

hat milyen fajta lehet egy petting?:D most ezt h irjam le? amugy 3x-4x,ami komolyabb volt

2015. okt. 7. 18:40
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Mi ebben a kérdés? A megcsalásnak nem technikai követelményei vannak, hanem morális. A fizikai dolgok (ölelés, csók) önmagukban nem jelentenek megcsalást, hanem a lelki dolgok. Úgyhogy igen, minden kétséget kizárólag megcsalja veled a feleségét, függetlenül attól, hogy lefeküdtetek-e.

És tényleg barátilag akarlak figyelmeztetni, hogy a "18 éves lány + 40 éves férfi" jellegű kapcsolatok tipikusak és jellemzően nem végződnek jól. Nem elvenni akarom a kedved, csak légy óvatos.

2015. okt. 13. 09:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!