Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiúk/lányok szerintetek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok szerintetek ez megcsalás? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Elmondom a történetet,de legyetek szívesek ne engem kezdjetek el minősíteni,hanem inkább a kérdésre válaszoljatok h mit gondoltok.

Van egy pasi,felnőtt,most(40 evesen) születtett gyereke a feleségétől akivel mar vagy 10 éve együtt vannak. Köztünk (elmultam 18) úgy nagyjából 1 éve van valami definiálhatatlan viszony/kapcsolat/nemtommi. Az elején nekem ő eszembe se jutott mint pasi,de ő kezdeményezett és elkezdtünk elég sűrűn találkozgatni,ide menni-oda menni. Ezalatt az 1 év alatt annyit beszélgettünk,úgy mgismertük egymást mintha már együtt lennénk több éve. Már minden volt,többször is nyilvános helyeken ilyen-olyan petting,mindig nagyon forró ölelés,csók,nyakra puszi stb. Már éppenhogy csak arról nem beszéltünk,hogy kinek mi a kedenc póza és emellé kialakult egy elég szoros kötődés,mert már legalább 50szer megbeszéltük h jó ez nem megy mert annyira vonzódunk egymáshoz, akkor nem találkozunk...de aztán valahogy mindig visszataláltunk..És azért mondom h nyilvános helyen,mert egyszer volt fent nálam még az elején és mihelyt elindult vmi,konkrétan felugrott és elszaladt :D Tehát ez megy már 1 éve,hogy már legalább 100szor volt ilyen,hogy 1 kis vékony hajszálnyira voltunk a szextől,de azt már csak azért sem.(Leginkább ennek az az oka h bevallottan fél a dologtól,nagyon alacsony önbizalom,nagyon durva kisebbrendűségi érzés)... Mondjuk igaz h a dolog kezdetétől kb félévig az volt a deal,hogy csak forró ölelés,semmi más.. Aztán így a kövi félév alatt eljutottunk odáig h petting,de no szex... De tartok attól h ez így is marad mert nagyon vicces volt pl múltkor is ott volt a kezem a combján meg hát feljebb is,és elmondta 5 perc leforgása alatt 3szor h "be vagyok szarva" :D :D

vélemény? :D

2015. okt. 3. 19:08
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalás, egy gusztustalan alattomosabb fajtája. Egy egyéjszakás megcsalást hamarabb bocsátanék meg, mint ezt.
2015. okt. 3. 19:35
 12/38 anonim ***** válasza:

10-es válaszadónak a 9-estől: igazad van! Ezért írtam, hogy onnantól, hogy gyerek is van a képben, már egészen más a helyzet. Érthetőbb is vacillálás, bár egy ilyen esetben is az a gerinces, ha a férfi hoz egy döntést és ahhoz tartja magát, mint ha hitegeti mindkettőt.

De azt is aláhúznám, hogy várandós nőt vagy kismamát megcsalni sokkal nagyobb gerinctelenség, mint akkor tenni ugyanezt, amikor a nő fel tudja venni a versenyt a csábítóval!

2015. okt. 3. 19:52
 13/38 A kérdező kommentje:
Nem tudja felvenni amúgy sem,nem vagyok a legkevésbé sem egocentrikus ember,sőt inkább az ellenkezője,de itt most egy nagyon csúnya férfiról beszélünk akinek a felesége szintén az,teljesen objektíven. Nyilván nem a külső számít,szoktuk mondani,de azért valahol mégiscsak számít. És ezzel a pasival tényleg nagyon kevesen álltak szóba az elmúlt pár évtizedben,amitől aztán még a 0-át sem éri el az önebcsülése,inkább bőven minuszban van.
2015. okt. 3. 19:58
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Akkor felvetődik a kérdés, hogy te mit vársz tőle 18 évesen? Miért vagy vele? Beleszerettél? Vagy csak imponál neked, hogy így megzavartad a fejét szegénynek?

Ha ez az ábra, amit írtál, és annyival jobb nő vagy a feleségénél, akkor így még nagyobb a felelősséged ebben a történetben! Ne játssz szerencsétlennel!

2015. okt. 3. 20:07
 15/38 Költőnő? ***** válasza:
100%
nyilvános petting xddddd ezen sírok xddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
2015. okt. 3. 20:09
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Utolsonal a pont.xdxd :D

Egyenkent kedves kerdezo , szerintem mar a csok is meegcsalas, a masik meg, h egy igazi ferfi!! aki szereti a parjat, soha nem csalna meg, meg 'csokolozassal sem.' :D legalabb is, en pl soha nem csalnam meg a paromat, es O se engem, de mi az mi vagyunk. :)

ha neked ez jo, 18evesen akk hajra. :D

2015. okt. 3. 20:30
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalja a feleségét.
2015. okt. 3. 20:31
 18/38 A kérdező kommentje:
Igen,kicsit imponál az is hogy a végletekig zavarba van amikor velem van és nagyon nagyon hülyén viselkedik és ebből már nagyon sok vicces szitu alakult ki,estig tudnám sorolni... :D Viszont igen,én szeretem az a baj és nem tud olyat csinálni amitől végleg kiábrándulnék belőle... :( és igen,elég nagy a felelősségem ebben,ezt én is tudom,mert volt olyan amikor én alakítottam úgy h "véletlenül" összefussunk és az szakította meg a pár hetes "nem találkozunk" periódust...
2015. okt. 3. 21:27
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
De neked jó, hogy feleségéhez megy haza? Mi abban jó, hogy húzod az eszét? És ha kiderül? Te ezt tényleg élvezed?
2015. okt. 3. 23:14
 20/38 A kérdező kommentje:
Hat sajnos az az ugly truth,hogy itt nem én vagyok a macska-egér játékban a macska,még ha úgy is tűnhet. Mert én vagyok érzelmileg jobban belevonódva,én vagyok százszor érzékenyebb a dolgokra és már előfordult h egy bunkó bajom volt,de nem tudom nem szeretni és nem tud olyat tenni amitől teljesen és véglegesen(!) kiábrándulnék belőle... és emiatt teljesen kiszolgálatott vagyok,azt csinál velem amit akar...
2015. okt. 4. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!