Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket elned meg rosszabbul es miert?
Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok,hogy szerintetek melyik megalazo es miert az.
1)ha egy Nalad fiatalabb,csinosabb fittebb szexi novel csal meg a parod
2)vagy ha egy Nalad es Nala is idosebb, jelentektelen, igenytelenebb novel
Csupan erdekel a velemenyetek
2015. szept. 30. 16:36
11/11 anonim válasza:
A #8-assal egyet értek. Én a 2. eset "vagyok". Azzal a különbséggel, hogy az igénytelenebb nem igaz.
Hiába szebb fiatalabb a feleségem, ha közönyös velem. (Persze tudom, én vagyok a hibás. Legalábbis a nők szerint.) Viszont a több mint 10 évvel idősebb barátnőmön egyértelműen érzem, hogy "szeret", és még a szexet is élvezi velem. Tehát a szexben nem velem van a baj, hanem a fiatal, szép feleségemmel.
Ettől válik érthetővé, és megalázóbbá a második verzió a feleség számára.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!